-->
World of Tanks PlayStation 4 Sürümünün İkinci Beta Etkinliği Bugün Başlıyor!

Pazar akşamına kadar sürecek Açık Beta boyunca oyun içi özel içerikler ve Başlangıç Paketleri (Founder Packs) oyuncuları bekliyor Wargaming, World of Tanks PlayStation®4 sürümü için gerisayımın başladığını duyurdu. Bugün saat 18:00 itibariyle başlayacak ikinci açık beta hafta sonu, Pazar akşamına kadar sürecek. Oyuncular şu anda satışta olan ve içinde Premium araçlar, Premium Hesap süresi, oyun içi para ve özel […]

08.01.2016 | ulasufuk

Pazar akşamına kadar sürecek Açık Beta boyunca oyun içi özel içerikler ve Başlangıç Paketleri (Founder Packs) oyuncuları bekliyor

Wargaming, World of Tanks PlayStation®4 sürümü için gerisayımın başladığını duyurdu. Bugün saat 18:00 itibariyle başlayacak ikinci açık beta hafta sonu, Pazar akşamına kadar sürecek. Oyuncular şu anda satışta olan ve içinde Premium araçlar, Premium Hesap süresi, oyun içi para ve özel tanklar gibi içerikler bulunan Başlangıç Paketleri (Founder’s Pack) ile etkinlik başlamadan rakiplerinin önüne geçebilme şansına da sahipler.

Ayrıca Beta Haftasonu boyunca oyuna giren tüm oyunculara, ilk PlayStation® anısına hazırlanan özel bir kamuflaja sahip Amerikan hafif tankı M22 Locust ve T1E6-PS Amerikan hafif tankı da hediye edilecek. PlayStation® hesabı olan tüm oyunseverlerin World of Tanks PlayStation®4 sürümünü, PlayStation® Plus üyeliğine gerek duymadan ücretsiz olarak oynayabileceklerini de hatırlatalım.

World of Tanks PlayStation®4 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://console.worldoftanks.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_EN.zip

Görseller: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_KeyArt_EN.zip

Platform Logoları: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_Logo_Platforms.zip

WoT Logosu: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_Logo_WoT_ENG.zip

Ekran Görüntüleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_Screens.zip

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!