-->
Webrazzi Ödülleri 2015’ten Netmarble’a İki Ödül!

Webrazzi tarafından gerçekleştirilen “2015’e Damgasını Vuranlar” oylamasında Netmarble Türkiye, “Yılın En İyi Oyun Şirketi” seçilirken, Paramanya da “Yılın Mobil Oyunu” seçildi. Mobil oyun dünyasının en başarılı aktörlerinden olan Netmarble, Webrazzi tarafından gerçekleştirilen “2015’e Damgasını Vuranlar” halk oylamasında, “Yılın En İyi Oyun Şirketi” seçildi. Türkiye ve Orta Doğu’da kısa süre içinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board […]

26.01.2016 | ulasufuk

Webrazzi tarafından gerçekleştirilen “2015’e Damgasını Vuranlar” oylamasında Netmarble Türkiye, “Yılın En İyi Oyun Şirketi” seçilirken, Paramanya da “Yılın Mobil Oyunu” seçildi.

Mobil oyun dünyasının en başarılı aktörlerinden olan Netmarble, Webrazzi tarafından gerçekleştirilen “2015’e Damgasını Vuranlar” halk oylamasında, “Yılın En İyi Oyun Şirketi” seçildi. Türkiye ve Orta Doğu’da kısa süre içinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board oyunu Paramanya ise yine halkın oylarıyla “Yılın Mobil Oyunu” seçildi.

Yılın Oyun Şirketi kategorisinde toplam 15.813 oy alarak birinci sıraya yerleşen Netmarble, en yakın rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Karakterleri, müzikleri, haritaları ve benzeri tüm içeriği Türkiye ve Orta Doğu ülkelerine yönelik olarak Netmarble Türkiye tarafından yerelleştirilen ve yeniden tasarlanan Paramanya, 19.437 oy ile birinci oldu. Paramanya aynı zamanda, Apple tarafından yayınlanan, ‘2015 Yılının En İyi Oyunları’ listesinde yer almayı başarmıştı.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!