-->
Seven Knights’a Birlik Savaşı Güncellemesi

– 30’a 30 kişilik birlik savaşıyla stratejik oynanışın muhteşem eğlencesi Seven Knights oyuncularını büyüleyecek – Tüm birlik savaşı katılımcılarına özel ödüller – Yeni kahraman “Aragon” Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights’a 30’a 30 kişilik birlik savaşı güncellemesinin geldiğini bugün duyurdu. Her biri 25’in üzerinde oyuncuya sahip olan Seven Knights birlikleri, diğer birliklerle ödüller için […]

14.01.2016 | ulasufuk

– 30’a 30 kişilik birlik savaşıyla stratejik oynanışın muhteşem eğlencesi Seven Knights oyuncularını büyüleyecek

– Tüm birlik savaşı katılımcılarına özel ödüller

– Yeni kahraman “Aragon”

Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights’a 30’a 30 kişilik birlik savaşı güncellemesinin geldiğini bugün duyurdu.

Her biri 25’in üzerinde oyuncuya sahip olan Seven Knights birlikleri, diğer birliklerle ödüller için kıyasıya mücadele ediyor. Her birlik üyesi sadece iki kere saldırıda bulunabildiği için, birlik savaşlarında belirli bir stratejinin izlenmesi gerekiyor. Dolayısıyla rakip birliklerdeki en güçlü kahramanları yenebilmek için birlik üyelerinin olumlu sonuçlara katkıda bulunmaları gerekiyor.

Sezonluk olarak düzenlenecek birlik savaşlarının açılışı bugün yapılıyor. Birlik savaşlarının oyundaki eğlenceyi ve rekabeti arttıracağını belirten Netmarble, tüm birlik savaşı katılımcılarının çeşitli ödüller kazanacağını duyurdu.

Birlikler ayrıca bir birlik yerleşim sistemiyle de kimliklerini ve özelliklerini vurgulayabiliyor. Bu sistem birliklerin kendi bölgeleri içerisinde Han, Demirci gibi çeşitli binalar inşa etmek suretiyle bütün üyelerin saldırı ve savunma yeteneklerini geliştirebilmelerini sağlıyor.

Birlik savaşına ek olarak yapılan güncellemede ise, komutanlıktan başkomutanlığa geçen yeni kahraman Aragon yer alıyor. Oyunculara zindanlarda ve kuşatmalarda rehberlik eden Aragon pek çok oyuncuyu tanıdığı için oyunu daha da heyecanlı ve eğlenceli bir hale getiriyor ve oyuna gelmesini bekleyenlere daha da fazla eğlence sunması bekleniyor.

Netmarble ayrıca “Özel Kahraman Çağırma” olarak adlandırılan ve Seven Knights karakterlerini tüm katılımcılara sunmayı amaçlayan bir piyango sistemi de getiriyor. Oyuncular Özel Kahraman Çağırma sisteminden günde sadece bir kere olmak üzere, altınlar vasıtasıyla faydalanabiliyorlar. Özel Kahraman Çağırma sisteminin en göze çarpan özelliği ise tüm katılımcıların en sevilen yedi karakterden birisi olan Rachel’ı elde edebilecek olması olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni güncelleme ile ilgili olarak Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, “Tüm katılımcıların ödül kazanabileceği birlik savaşı güncellemesi için düzenlenen özel etkinliğin pek çok Seven Knights oyuncusunun ilgisini çekeceğini ve oyuna katılımını sağlayacağını umuyoruz. Seven Knights kendine özgü özelliklere sahip kahramanların da arasında olduğu çeşitli eğlenceli içerikler sunmaya devam edecek” dedi.

Seven Knights, Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.sknightsgb

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?l=ko&ls=1&mt=8

Oyun hakkında daha fazla bilgi için oyun web sitesini ziyaret edebilirsiniz: (http://sevenknights.netmarble.com).



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!