-->
Philips TV CES’te Oyun Alanındaki Heyecan Verici Ortaklıklarını Duyuruyor

Philips TV, 2016’nın ilk yarısında tüketicilerle buluşacak ürün yelpazesini Las Vegas’taki CES Fuarı’nda tanıtıyor. Philips TV fuarda ayrıca oyun alanındaki yeni ortaklıklarını da duyurdu. Philips TV, konsol kalitesinde oyun ve online video aktarimi konusunda aralarında Amazon, Gamefly, TransGaming’s GameTree TV Gold, Chillingo ve Gameloft’un da bulunduğu önde gelen şirketlerle işbirliğine gittiğini açıkladı. Philips TV, Las […]

06.01.2016 | ulasufuk

Philips TV, 2016’nın ilk yarısında tüketicilerle buluşacak ürün yelpazesini Las Vegas’taki CES Fuarı’nda tanıtıyor. Philips TV fuarda ayrıca oyun alanındaki yeni ortaklıklarını da duyurdu. Philips TV, konsol kalitesinde oyun ve online video aktarimi konusunda aralarında Amazon, Gamefly, TransGaming’s GameTree TV Gold, Chillingo ve Gameloft’un da bulunduğu önde gelen şirketlerle işbirliğine gittiğini açıkladı.

Philips TV, Las Vegas’ta düzenlenen CES Tüketici Elektroniği Fuarı’nda önemli duyurular yaptı. Şirket, Philips Smart TV’ler ve Philips Android TV platformları üzerinde sunduğu oyun tekliflerini önemli ölçüde arttırmak için, aralarında Amazon, Gamefly, TransGaming’s GameTree TV Gold, Chillingo ve Gameloft’un da bulunduğu önde gelen şirketlerle işbirliğine gittiğini açıkladı. Diğer yandan 2016 yılının ilk yarısındaki Philips TV ürün yelpazesinde yaşanacak başlıca gelişmeler de genel hatları ile açıklandı.

Daha fazla online içerik

Video aktarim yelpazesi, ilk 2016 model Philips TV’lerin piyasaya sürülmesiyle eşzamanlı olarak; Amazon Instant Video hizmetinin de Philips Android TV platformuna eklenmesi sayesinde 2016’nın ilk çeyreğinde önemli ölçüde genişleyecek. Hizmet, tüm Philips Android TV’lere Full HD aktarımı sağlarken modelleri yakında teyit edilecek olan belirli Philips 4K setleri 4K UHD akıtım seçeneğine de sahip olacak.

Geniş ve zengin oyun seçenekleri

Güçlü, çok çekirdekli yonga setlerinin dahil edilmesi ile halen ayrı bir oyun konsoluna ihtiyaç duyulmadan her zaman açık ve akıcı bir oyun deneyimi sağlayan Philips Android TV’ler, Google Play Store™ ve Philips App Gallery üzerinde zengin bir oyun yelpazesi de sunuyor.

Maksimum esneklik için, oyunlar hem TV uzaktan kumandası hem de TV’ye bağlı dört adete kadar Bluetooth özellikli oyun kumandası ile kontrol edilebiliyor.

2016’nın ilk çeyreğinde hayata geçirilecek ortaklık ile tüm 2014, 2015 ve 2016 model Philips Android TV’ler için yelpazeye eklenecek çok sayıdaki oyun arasında Gamefly’dan Grid Racing, Batman Lego, MotoGP ve Dirt; Gameloft’tan Asphalt 8: Airborne ve GT Racing 2; ve Chillingo’dan Feed me Oil 2 gibi en beğenilen oyunlardan bazıları da bulunuyor.

Ambilight eşsiz bir oyun deneyimi yaratıyor

Philips TV’ler aynı zamanda özel süper dinamik oyun modunda yarattığı ışık halesi ve değişen renkler ile setin arkasındaki duvar üzerinde ekrandaki aksiyona tam olarak uyum sağlayan Ambilight teknolojisi sayesinde gerçekten eşsiz, sarmalayıcı, genişletilmiş ve iyileştirilmiş bir oyun deneyimi de sunuyor. Ambilight’ın ulaştığı en son nokta olan yeni AmbiLux, TV’nin arka kısmına yerleştirilen dokuz piko projektör ile görüntüyü büyüterek ultra ince tasarımlı setin sınırlarının ötesine taşınıyor.

2016 Philips TV Ürünleri Hakkında Genel Bilgi

TP Vision, amiral gemisi 8601 ve 8901 AmbiLux setlerinde Ocak ortasına kadar kısıtlı dağıtımdan tam dağıtıma geçileceğini teyit etti.

Philips’in ünlü yüksek kaliteli tasarımı ve gerçek malzemelerin kullanıldığı üstün işçiliği, güçlendirilmiş teknik özelliklere sahip yeni panelleri, daha geniş depolama alanlı Android TV özelliği ve 7000 yelpazesinin tamamında ve 6000 yelpazesinin çoğunluğunda bulunan üç taraflı Ambilight ile, yeni 6000 UHD ve 7000 UHD serileri de yine ilk çeyrekte piyasaya sürülecek.

Ses de, hem 6000 hem de 7000 yelpazelerinde bulunan yüksek güçlük çıkışları ve Philips’e özgü ikili ve üçlü halka hoparlör teknolojisi ile premium kalitede sunulacak. 7000 serisi, HDR özellikli performans için yeni giriş düzeyini temsil edecek.

Yükseltilmiş görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra geliştirilmiş Android TV performansına da sahip 5000 Full HD serisi setler de ilk defa ince hatlı alüminyum çerçeve ve standlar ile sunulacak. 2016 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek 5000 serisinde yer alan yeni çok fonksiyonlu 24 inç ekranlı 5211 seti, monitör, TV ve adanmış yüksek kaliteli Bluetooth hoparlörün fonksiyonelliğini oturma odası, mutfak veya yatak odası için ideal olan tek bir üründe bir araya getirmesi ile serinin en dikkat çekici parçalarından biri olarak öne çıkıyor.

Yeni 4000 serisi de, Full HD küçük ve büyük ekranlı modellerden oluşan geniş yelpaze ile yine ilk çeyrekte raflardaki yerini alacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!