-->
MARVEL Future Fight’ın Yeni Yıl Güncellemesi Muhteşem Hulk ve Daha Pek Çok Yenilikle Geldi

Yeni Yıl güncellemesiyle birlikte MARVEL Future Fight’a 6 yıldızlı yetenek setleri, kostümler ve kullanıcı ara yüzü geliştirmelerinin de dahil olduğu pek çok içerik güncellemesi geliyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games, en popüler RPG’leri MARVEL Future Fight’a getirdiği güncellemeyi duyurdu. Güncellemenin en önemli ögesi ise hayranların favorisi olan diğer adıyla da Amadeus […]

20.01.2016 | ulasufuk

Yeni Yıl güncellemesiyle birlikte MARVEL Future Fight’a 6 yıldızlı yetenek setleri, kostümler ve kullanıcı ara yüzü geliştirmelerinin de dahil olduğu pek çok içerik güncellemesi geliyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games, en popüler RPG’leri MARVEL Future Fight’a getirdiği güncellemeyi duyurdu. Güncellemenin en önemli ögesi ise hayranların favorisi olan diğer adıyla da Amadeus Cho olarak bilinen Muhteşem Hulk karakterinin oyuna eklenmesi olacak. Heyecan verici Muhteşem Hulk’a ek olarak, oyuncular beş yeni kostüm, 6 yıldızlı yetenekler, yeni bölüm ve savaşları içeren önemli kullanıcı ara yüzü ile içerik geliştirmelerini bulabilecek.

MARVEL Future Fight hayranları, Hulk (Dünya Savaşı Hulk), Angela, Drax, Rocket Raccoon ve Loki (Leydi Loki) için gelecek olan benzersiz yeni kostümleri çok sevecek. Hulk, Kırmızı Hulk, Hulkbuster (Demir Adam Mark 44), Star-Lord, Drax ve Kaptan Marvel’ı içeren altı karakter bu güncellemeyle 6 yıldızlı yeteneklerine kavuştu. Ek olarak, Hulk, Maestro Hulk, Kırmızı Hulk, Hulkbuster (Demir Adam Mark 44) ve Drax karakterlerinin özellikleri yeni güncellemeyle birlikte dengeleniyor.

Netmarble Games Deniz Aşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee“Netmarble hayranları MARVEL Future Fight‘ın her yeni güncellemesinde heyecan verici yeni karakterler, etkileyici kostümler ve savaş bölümlerini beklemeye alıştılar. MARVEL Future Fight‘ın bu son sürümü, çok sevilen Muhteşem Hulk’ın da eklenmesiyle, oyuncuları şaşırtacak ve mutlu edecek”dedi.

MARVEL Future Fight‘a gelen güncellemeler şunları içeriyor:

  • Düşman Kuşatması: Güncelleme, Loki, Ultron ve Yellow Jacket’ın olduğu yeni aşamalar içeriyor. Ayrıca oyuncular, bölümü tavsiye edilen kahramanlarla tamamladıklarında ödül alacak.
  • Takım Oyunu: Takım Etkileri ve Lider Yetenekleri güncellendiği gibi, benzer karakter seviyesi ve yetenekleri eşleştirecek Otomatik Eşleme de geliştiriliyor.

MARVEL Future Fight ayrıca kullanıcı ara yüzü geliştirmelerini de sunacak:

  • TP Çiplerinin kullanıcı ara yüzü, oyuncuların tüm çipleri bir kerede kullanmalarına izin verecek şekilde geliştirildi.
  • Savaş mekanikleri oyuncuların Yetenek veya Saldırı butonuna dokunmasına izin verecek şekilde güncellendi ve otomatik hedefleme başlatıldığında portala doğru devam etmesi sağlandı.

Ünlü Marvel Comics yazarı Peter David; Ant-Man, Demir Adam, Thor, Örümcek Adam, Korkusuz ve Galaksinin Koruyucuları ile Gizli Savaş’tan süper kahramanların da dahil olduğu 70’e yakın oynanabilir karakter içeren MARVEL Future Fight‘ın yaratılmasında görev aldı. Oyuncular muhteşem grafiklerin ve yaratıcı kontrollerin tadını çıkarırken, Doktor Ahtapot ve Ultron gibi süper kötü adamlarla savaşmak için kendi süper kahraman takımlarını oluşturabiliyor. MARVEL Future Fight ayrıca aksiyon dolu eğlenceyi artırmak ve destek için takım oyunu da içeriyor.

MARVEL Future Fight 149 ülkede piyasaya sunuldu ve Kore, Tayvan, Amerika ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu 118 ülkede ilk 10 sıralamasına girdi. İlk 6 ayında 30 milyondan fazla indirilen MARVEL Future Fight, hem App Store℠ hem de Google Play™ mağazalarının küresel listelerinin zirvesindeki yerini koruduğu gibi, Mayıs 2015’te genelde 6 numaraya çıktı*. MARVEL Future Fight aralarında Amerika, Güney Kore ve Fransa’nın da olduğu 40’ın üzerinde ülkede günlük indirmelerde 1 numara olarak iPhone® oyun sıralamalarında egemen oldu. Geçtiğimiz günlerde indirme, gelir, kullanıcı değerlendirmesi ve üstün kaliteye göre Google Play tarafından ‘Yılın en iyi oyunları’ arasında listelenen MARVEL Future Fight, eğlendiriciliği ve derinliği sayesinde dünya çapında oyuncuları etkileyerek küresel bir üne ulaştı.

*Kaynak: Mayıs 2015 AppAnnie Raporu

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://marvelfuturefight.netmarble.com



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!