-->
Kinguin’den 20 Bin Dolar Ödüllü CS:GO Turnuvası!

Türkiye’den Space Soldiers’ın da katılacağı Operation Kinguin turnuvasının ikinci sezonu bugün başlıyor Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, ilki büyük ilgi gören Operation Kinguin adlı Counter Strike: Global Offensive turnuvasının ikincisini düzenliyor. Operation: Kinguin #2 ilkinden daha büyük, daha iyi ve daha eğlenceli olacağa benziyor çünkü maçların yayınlanacağı DingitTV ile yapılan işbirliği ile turnuvanın büyük […]

18.01.2016 | ulasufuk

Türkiye’den Space Soldiers’ın da katılacağı Operation Kinguin turnuvasının ikinci sezonu bugün başlıyor

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, ilki büyük ilgi gören Operation Kinguin adlı Counter Strike: Global Offensive turnuvasının ikincisini düzenliyor. Operation: Kinguin #2 ilkinden daha büyük, daha iyi ve daha eğlenceli olacağa benziyor çünkü maçların yayınlanacağı DingitTV ile yapılan işbirliği ile turnuvanın büyük ödülü tam 20.000 dolara çıkarılmış!

İlkini Türkiye’den Space Soldiers’ın kazandığı Operation Kinguin’in ikinci sezonu bugün başlayacak ve 8 hafta boyunca devam edecek. DingitTV üzerinden canlı yayınlanacak maçları www.Dingit.tv/Kinguin_Net adresinden pazartesiden perşembeye kadar her gün 19.00 ve 21.30’da izleyebilirsiniz. Ayrıca maçların sonuçlarını, maç takvimlerini ve turnuvaya dair diğer bilgileri turnuvanın medya ortakları olan http://bo3.co/ ve http://dijitalsporlar.com/‘dan öğrenmeniz mümkün.

Operation Kinguin’in ikinci sezonu, iki aşamalı grup maçlarının ardınan, 8 takımın yer alacağı tekli eliminasyon usulüyle yapılacak maçlarla devam edecek. Turnuvaya ilişkin güncel bilgiler #OpKinguin etiketiyle Kinguin’in sosyal medya hesaplarından da yayınlanacak.

Her zamanki gibi Kinguin’in oyunserverler için bu etkinliğe özel sürprizleri var. 8 hafta sürecek turnuva boyunca OPKINGUIN indirim koduyla CS:GO skin’lerinde %40 indirim sizleri bekliyor. Kinguin’deki tüm CS:GO eşyalarını görmek ve indirimlerden faydalanmak için http://www.kinguin.net/7en/8sv adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!