-->
Assassin’s Creed Syndicate: Jack the Ripper İnceleme

Jack Efsanesi Geri Dönüyor… Ubisoft son yıllarda dur durak bilmeyen hızına yetişemediğimiz bir firma oldu. Her sene bir Assasin’s oyunu ile karşımıza çıkan firma oyunun (DLC )genişletme paketlerinide piyasaya sürmekte gecikmiyor. Assassin’s Creed: Syndicate‘in ilk DLC olma ünvanını taşıyan Jack the Ripper inceleyeceğiz. Syndicate çıkalı henüz sadece 1 ay geçmesine rağmen bu DLC’nin bu kadar […]

11.01.2016 | ulasufuk

Jack Efsanesi Geri Dönüyor…

Ubisoft son yıllarda dur durak bilmeyen hızına yetişemediğimiz bir firma oldu. Her sene bir Assasin’s oyunu ile karşımıza çıkan firma oyunun (DLC )genişletme paketlerinide piyasaya sürmekte gecikmiyor. Assassin’s Creed: Syndicate‘in ilk DLC olma ünvanını taşıyan Jack the Ripper inceleyeceğiz. Syndicate çıkalı henüz sadece 1 ay geçmesine rağmen bu DLC’nin bu kadar erken gelmesi insanları şaşırttı. Korkunç derecede güçlü ve kendiside bir hayli korkunç olan bir karakteri canlandırıyoruz. Jack the Ripper, tam çevirisi Öldürücü Jack veya Vahşi Jackşeklinde olabilir, her neyse Jack işte, bu karakter tam bir psikopat ve oyunun konseptini başlı başına değiştiren bir karakter.

 
Assassin's-Creed-Syndicate-Jack-the-Ripper-İnceleme1
 

Jack normal halkı ve seçtiği bazı kişileri öldüren bir seri katil. Kimliği bilinmiyor ve adının da Jack olmaması muhtemel. Oyunun ilk bölümünde Jack, Jacob Frye‘ın peşine düşer ve yakaldığı gibi öldürür. Evie kardeşinin ölümü sebebiyle Jack‘in peşine düşer. Evie 42 yaşındadır ve Londra bir hayli değişmiştir. Oyunumuz çetelerden ve çete savaşlarından çıkıp, polisiye bir dizi havasında ilerliyor. (Adeta Sherlock Holmes) Tabi ki adam kaçırma görevleri, dövüş kulüpleri hala mevcut. Ama asıl görevimiz, Jacob’ın bize bıraktığı izler ve notlarla kardeşimizin katilini bulmak.

Karakterimiz son gücünde ve artık silah ustası. Fear bomb (Korku bombası) dediğimiz bir bomba gelmiş, bu bombayı düşmanların üzerine atıyoruz ve alev çıkıyor. Elimizle yaptığımız bir şeyle vurduğumuz düşmanımız alev almaya başlıyor ve diğer arkadaşları bu korkunç hareketten etkilenip koşarak kaçmaya başlıyorlar. Bu sayede 5-6 kişiye bombayı atıp bir ikisini canlı canlı yakarak, düşmanları kaçırabilirsiniz.

 
Assassin's-Creed-Syndicate-Jack-the-Ripper-İnceleme2
 

Birçok geliştirme yaptıktan sonra oyunun tam keyfini doyasıya çıkaracakken sona gelmiş olmak derin bir hüzün bırakıyordu. Bu durumun geniş bir dlc ile zenginleştirileceği haberleri geldiğinde buna en çok benim gibi oyunun fanatikleri sevinmiştir. Jack the Ripper sahip olduğu yeniliklerle gerçekten bir ek paketten öteye geçiyor. Oyunun keşke şu da olsa denilen birçok eksiğini kapatmanın yanı sıra getirdiği birçok yenilikle de doyurucu bir deneyim sunuyor.

 
Assassin's-Creed-Syndicate-Jack-the-Ripper-İnceleme3
 

Assassin’s Creed: Syndicate çıkışını yaptıktan sonra gerçekten son seviye sistemlerde bile kasması çok ilginç olmuştu. Herkes Driverlerini güncelledi oyunu baştan kurdu fakat ne yaptılarsa gerçekten kasma sorunundan kurtulamadılar. Peki, her sistemde kasıyor mu? Tabi ki hayır, aslında biz buna biraz şans meselesi desek yeridir. Jack the Ripper 4 Saatlik oynanış süresi sunuyor. Bu süre içinde bizleri çok zevkli bir görevler bekliyor. Bu zevkli ve aksiyon dolu macerada hepinize başarılar bol şanslarSonuç olarak önceden de yazdığım gibi güzel yönde farklılık gösteren bir yapıya sahip bazı görevlerde de değişiklik olabilir. Sonuç olarak bu oyunun hayranlarının kaçırmaması gereken bir oyun. İyi oyunlar.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!