-->
Acer En Yeni Intel RealSense Teknolojisini Güç Merkezi Aspire V Nitro Black Edition Dizüstü Bilgisayarlarına Getiriyor

Acer bugün üstün kaliteli “Black Edition” Aspire V Nitro dizüstü bilgisayarlarının en yeni Intel RealSense kısa mesafe kamerasını tanıttı. Dünyada ilk kez yeni ve geliştirilmiş bir kameraya sahip olan Aspire V Nitro Black Edition, oyunculara oyun deneyimlerini yayınlama ve arka planı kaldırarak görüntülü sohbet etme imkanı sağlayan gelişmiş 2D ve 3D görüntü kalitesiyle geliştirilmiş bir […]

04.01.2016 | ulasufuk

Acer bugün üstün kaliteli “Black Edition” Aspire V Nitro dizüstü bilgisayarlarının en yeni Intel RealSense kısa mesafe kamerasını tanıttı. Dünyada ilk kez yeni ve geliştirilmiş bir kameraya sahip olan Aspire V Nitro Black Edition, oyunculara oyun deneyimlerini yayınlama ve arka planı kaldırarak görüntülü sohbet etme imkanı sağlayan gelişmiş 2D ve 3D görüntü kalitesiyle geliştirilmiş bir deneyim sunar. Çok yakında, oyuncular yüzlerini tarayıp, bunu en sevdikleri oyun karakterlerine ekleyerek ve kendi oyun değişikliklerini yapmak için nesneleri tarayarak oyun deneyimlerini özelleştirebilecekler.

15 inç ve 17 inç Aspire V Nitro Black Edition dizüstü bilgisayarlarda mevcut olan yeni Intel RealSense kamera, cihazdan 1,5 metreye kadar gelişmiş bir algılama alanı, daha hassas izleme, kumanda ve obje tanıma özellikleri sunar. Kamera aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarda Microsoft’un Windows 10 ‘a girmek için yeni biyometrik parola sistemi olan daha kolay bir Windows Hello deneyimi sunmaktadır. Normal 2D kamera olarak kullanıldığında ise, 60 fps HD çözünürlükte çalışabilir.

Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şunları söyledi: “Acer laboratuarlarımızdan çıkan veya önemli ortaklarımıza ait olan en yeni teknolojileri sunma konusuna kendini adamıştır. En yeni sürüm olan Intel RealSense kameranın bir simge haline gelen Aspire V Nitro serisinin stil ve performansını tamamlayarak yoğun bilgisayar kullanıcıları için yeni deneyimlerin kapılarını açacağına inanıyoruz.”

Yerleştirilen Intel RealSense kamera ile birlikte, Aspire V Nitro sahipleri dizüstü bilgisayarlarını daha sezgisel biçimde kullanabilecek ve oyun deneyimlerini daha sarmal ve kişiselleştirilmiş bir hale getirebilecektir. Aynı zamanda 3D tarama ve yazma olanağı sağlayan bu cihaz, kullanıcılarına bir nesneyi 3D kamera ile tarayıp kaydetme imkanı sunmaktadır. 3D model fotoğraf olarak kullanılabilir veya bir 3D yazıcıda çıktı almak için değiştirilebilir.

Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlar sarmal bir oyun ve ortak çalışma deneyimi ile ciddi bir bilgi işlem gücü arayan kişiler için tasarlanmıştır. Üst düzey performans için 6. nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alan Black Edition modelleri NVIDIA® GeForce® GTX960M 4GB GDDR5 RAM’e kadar grafikleri ve genelde yalnızca kurumsal sunucularda mevut olan yıldırım hızında NVMe PCIe SSD’leri destekler.

Yeni modeller V Nitro serisinin en yeni sürümünde kullanılan ince kesim kenar tasarımı ve çığır açan yuvalı anten tasarımını barındırmaktadır. Anten, ekranın bir kenarında gizli bir şekilde konumlandırılmıştır ve 360 derece kablosuz kapsamayı garanti eder. Acer TrueHarmony Plus ile Dolby® Audio™ teknolojisi dört dahili hoparlörün oyun, film ve müzik oynatımı için güçlü surround sesler vermesine yardım eder. Birinci sınıf “Black Edition” modelleri menteşe boyunca belirgin bir ışık çubuğuna, 4K %100 Adobe RGB seçeneklerine, daha güçlü ve daha sessiz olan yalnızca 0,1 mm kalınlığındaki dünyanın en ince elle monte edilen metal bıçaklarını barındıran AeroBlade termal çıkışlarına sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Yeni Intel RealSense 3D kamera donanımlı Acer Aspire V Nitro Black Edition serisi Şubat ayından itibaren EMEA’da 1,299 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz