-->
Acer Aileler İçin 8 İnç Cep Tipi Android Tableti Yarattı!

Kids Center kolaylaştırılmış kullanıcı arayüzü, çocuklara uygun ön denetimli içerik ve ebeveyn kontrolü özelliklerine sahiptir Acer bugün aileler, çocuklar ve yeni kullanıcılar için 8 inç medya tableti Iconia One 8’i (B1-850) tanıttı. Son derece uygun maliyetli olan bu Android tablet internette gezinme, video oynatma ve oyunlar için yeterli performans sunarken, çocuklara uygun bir ara yüz […]

06.01.2016 | ulasufuk

Kids Center kolaylaştırılmış kullanıcı arayüzü, çocuklara uygun ön denetimli içerik ve ebeveyn kontrolü özelliklerine sahiptir

Acer bugün aileler, çocuklar ve yeni kullanıcılar için 8 inç medya tableti Iconia One 8’i (B1-850) tanıttı. Son derece uygun maliyetli olan bu Android tablet internette gezinme, video oynatma ve oyunlar için yeterli performans sunarken, çocuklara uygun bir ara yüz ve ebeveyn kontrolü için Acer Kids Center uygulamasına sahiptir.

Iconia One 8 (B1-850) geniş görüntüleme açılarına sahip parlak ve canlı görüntüler sunarken, oyunlarda daha iyi bir dokunmatik performansı destekleyen 8 inç HD IPS[1] 10 noktalı çoklu dokunmatik bir ekran barındırır. Android 5.1 ile çalışan bu cihaz, 9 saatlik pil ömrüne[2], bir MediaTek dört çekirdekli işlemciye, 5MP arka kamera ve 2MP ön kameraya, 1GB DDR3L RAM, 16GB dahili depolama alanına ve 128GB Micro SD kartlara kadar destekleyen bir depolama genişletme yuvasına sahiptir. Yeni Iconia One 8 beyaz veya mavi arka kapak seçenekleriyle temin edilebilir.

Çocuklarla Paylaşmak İçin Acer Kids Center

Iconia One 8 (B1-850) çocuklara uygun olarak basitleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü ve videolar, oyunlar, kitaplar ve web siteleri dahil olmak üzere çocuklara yönelik ön denetimli içerikler barındıran bir uygulama olan önceden yüklenmiş Kids Center ile birlikte sunulmaktadır. Ayrıca, onaylanmamış içerikleri engelleme, çocuklar için önceden içerik seçme ve hatta tablet kullanımı için günlük bir zaman sınırı belirleme gibi ebeveyn kontrol özelliklerine sahiptir.

Görevleri Kolaylaştıran Akıllı Araçlar

[1] Burada belirtilen tüm markalar ve ürün adları ilgili firmalarının ticari markalarına sahiptir ve yalnızca ürünleri açıklamak veya tanımlamak için kullanılmıştır.

[2] Gerçek pil ömrü ürün özelliklerine, bilgisayar ayarlarına ve uygulamalara veya kullanılan özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Tüm pillerin maksimum kapasiteleri zamanla ve kullanımla azalır.

Iconia One 8 (B1-850) Acer tarafından tasarlanan günlük görevleri kolaylaştıran akıllı araçlara sahiptir:

  • EZ WakeUp– Tek bir dokunuş ve çift tıklama ile tablet uyandırılır[1] ve tercih edilen önceden seçilmiş bir uygulamayı yükler.
  • EZ Snap– Üç parmakla yapılan basit bir sıkıştırma hareketiyle ekran görüntüsü almayı kolaylaştırı Görüntüler kolayca düzenlenebilir ve paylaşılabilir.
  • System Doctor – Sistem fonksiyonlarını optimize etmek için cihazın bellek, depolama ve uygulamalarını yönetir

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Iconia One 8 (B1-850) 129 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Tam teknik özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

[1] B1-850 yüz kilidi, bir desen, PIN veya şifre kullanılarak kilitlenmişse, uyandırıldıktan sonra kilit açılmalıdır. Belirlenen uygulama bunun ardından otomatik olarak açılacaktır.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!