-->
Yeni Tümleşik NVIDIA GTX965M Ekran Kartlı MSI GAMING Laptoplar

Bu yeni yüksek performanslı oyun grafikleri ilk defa MSI ile geliyor. Oyun endüstrisinde pazar lideri olarak MSI, kullancıların ihtiyaçlarını gözeterek ve oyunculara en yeni çözümleri sunarak “Oyunda 1 Numara” olma çabası sayesinde her zaman diğer markalardan önde yer aldı. Bu ay MSI kullanıcıları etkileyecek oyun dizüstülerinde yeni NVIDIA GTX965M ekran kartını kullanıyor. 4. nesil Intel […]

23.12.2015 | ulasufuk

Bu yeni yüksek performanslı oyun grafikleri ilk defa MSI ile geliyor.

Oyun endüstrisinde pazar lideri olarak MSI, kullancıların ihtiyaçlarını gözeterek ve oyunculara en yeni çözümleri sunarak “Oyunda 1 Numara” olma çabası sayesinde her zaman diğer markalardan önde yer aldı. Bu ay MSI kullanıcıları etkileyecek oyun dizüstülerinde yeni NVIDIA GTX965M ekran kartını kullanıyor. 4. nesil Intel Core i7 platformu üzerindeki eski NVIDIA GTX965M ekran kartları ile karşılaştırıldığında Intel Core i7-6700HQ, yeni NVIDIA GTX965M ekran kartı %15 performans artışı getiriyor.

Yeni NVIDIA 965M grafik kartı ürünleri, MSI GS ve GE gaming serileri ile birlikte, halihazırdaki notebook ürün ailesine katılacak. (Tablo 1).

msi

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!