-->
The Witcher 3: Wild Hunt “The Game 2015 Ödülleri”nde “Yılın Oyunu” ve “En İyi RPG Oyunu” Seçildi

Bilkom’un Türkiye’deki oyun severlerle buluşturduğu The Witcher 3: Wild Hunt’ın yaratıcısı CD PROJEKT RED, Los Angeles’ta düzenlenen The Game Ödül Galası’ndan iki ödülle döndü. The Game Ödülleri’nde “Yılın Oyunu” ve “En İyi Rol Yapma Oyunu” seçilen, ayrıca  CD PROJEKT RED’e Yılın Geliştiricisi ödülü getiren The Witcher 3: Wild Hunt, bu yılın başında düzenlenen Golden Joystiq […]

07.12.2015 | ulasufuk

Bilkom’un Türkiye’deki oyun severlerle buluşturduğu The Witcher 3: Wild Hunt’ın yaratıcısı CD PROJEKT RED, Los Angeles’ta düzenlenen The Game Ödül Galası’ndan iki ödülle döndü.

The Game Ödülleri’nde “Yılın Oyunu” ve “En İyi Rol Yapma Oyunu” seçilen, ayrıca  CD PROJEKT RED’e Yılın Geliştiricisi ödülü getiren The Witcher 3: Wild Hunt, bu yılın başında düzenlenen Golden Joystiq Ödülleri’nde de, dört kategoride ödül almıştı. Oyun, Yılın En Büyük Oyunu, En İyi Hikaye Anlatımı, En İyi Görsel Tasarım ve En İyi Oyun Anı ödüllerinin yanı sıra CD PROJEKT RED’e Yılın Oyun Stüdyosu ödülünü kazandırmıştı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!