-->
The Sims 4: Get Together İnceleme

Eğlence Başlasın… Oyun dünyasının en eğlenceli ve yaratıcı serilerinden biri olan Sims dünyasının 4. oyununun en son eklenti paketi Get Together Sim’lerin diğer Sim’lerle olan ilişkileri ve etkileşimleri üzerine. Pek başarılı olmayan Get to Work eklenti paketinden sonra bakalım EA bu sefer beklentileri karşılayabilmiş mi? Öncelikle oyunun karakter tasarım ekranı ile söze başlayalım. Bu bölüm […]

29.12.2015 | ulasufuk

Eğlence Başlasın…

Oyun dünyasının en eğlenceli ve yaratıcı serilerinden biri olan Sims dünyasının 4. oyununun en son eklenti paketi Get Together Sim’lerin diğer Sim’lerle olan ilişkileri ve etkileşimleri üzerine. Pek başarılı olmayan Get to Work eklenti paketinden sonra bakalım EA bu sefer beklentileri karşılayabilmiş mi? Öncelikle oyunun karakter tasarım ekranı ile söze başlayalım. Bu bölüm daha önceki bölümlere nazaran çok daha detaylı hazırlanmış. Olmazsa olmaz yeni kıyafetler elbette var. Fakat bizi ilgilendiren şey aspirations(hayat amaçları) ve traits.(kişisel özellikler) Yeni bir aspiration’ımız var. Leader of the Pack. Oyuna yeni eklenen Club mekaniği ile ilgili bir özellik. En iyi Club’u oluşturmaya çalışmak diyebiliriz. İki tane yeni traitimiz var. Birincisi Dance Machine. Adından da anlaşılabileceği gibi dansla ilgili bir trait. Eğer karakterinize bu traiti seçerseniz karakteriniz hep dans etmek isteyecek ve dans etmeyince sıkılacak. Tabii dans edince de mutlu olacak. İkinci traitimiz ise İnsider. Bu da clublarla(klüplerle) ilgili. Karakteriniz kulübüyle takılmak isteyecek ve takılmayınca mutsuz olacak. Aynı zamanda geliştirebileceğiniz iki yeni skill(yetenek) ekleniyor. D.J ve Dance.

 

The-Sims-4-Get-Together-İnceleme2

 

The Sims 4 Get Together grafiksel olarak ana oyunun aynı grafiklere sahip.  Get Together ile beraber yapacağımız aktiviteler oldukça çeşitleniyor. Dans pistinin tozunu attırın. Yeni DJ ve dans yeteneğiyle partinin havasını değiştirin. Kalabalığı coşturmak için DJ Kabininde tempolu mix’leri oluşturun ve sonra dans pistinde tüm yeni figürlerinizi gösterin. Kalıntılara gidin ya da gözde mekanlara gidin ve DJ kabinine geçin: İşte, parti başladı! Ortamı ısıtmak için şenlik ateşi yakın, diğer simlerin gülünç duruma düşmeleri için meydan okuyun ve o özel Sim’le çalılıkların arkasında kaçamak yaşasın. Çeşitli kıyafetleri denemek için Walking Closet (Giyinme Odası) kullanın ve diğer Sim’lerin iyi veya kötü tepkilerini ölçün. Tüm Sim’leriniz için kıyafetleri seçin ve büyük geceye hazırlanın. Eğer yaramaz hissediyorsanız, kimse bakmıyorken dolabın içine girin ve küçük bir kaçamak (yaşayın. Windenburg’da göz alıcı manzaraları ve gizemli bir büyüsü olan antik kalıntıları keşfedin. Köşedeki kafeden leziz mi leziz ekspressonuzu için, hoşlandığınız Sim’le barda takılın ve diskoda bütün gece sabaha kadar dans edin. Windenburg Get Together ile gelen bir şehir ve oldukça büyük. İçinde birçok detay var. Get Together ile langırt, şenlik ateşleri, gizli dans partileri ve daha fazlası! Aynı zamanda Sim’ler farklı kişilikleri ve tarzları olan yeni Sim’lerle tanışmak için farklı kulüplere katılabilirsiniz.

 

The-Sims-4-Get-Together-İnceleme1

 

Artık ihtiyaçlarınızın bulunduğu menünün yanında Kulüp menüsü var. Hemen oraya girip Join A Club diyelim. Kulüplerden bir tanesini seçebilirsiniz. Veya eğer bana uygun kulüp yok diyorsanız kendiniz yaratabilirsiniz. Her kulübün belirli gereksinimleri olabiliyor, kulüpte yapacaklarınız ve yapmayacaklarınız yazıyor, hatta davete açık olup olmadığını bile belirtebiliyorsunuz. Başka kulüplere girmek istiyorsanız gene bunlarla karşılaşıyorsunuz. Kulüplerde ise pek bir şey yok.

 

The-Sims-4-Get-Together-İnceleme3

 

Son söz olarak daha önceki dlc paketinden sonra oldukça merakla beklenen The Sims 4 Get Together bu sefer beklentileri karşılayacak kadar güzel olmuş. Öncelikle oyundaki detay ve yapılabileceklerin fazlalığı oynanış açısından gayet tatminkar. Ses ve grafik olarak başarılı bulduğum oyunun Sims hayranlarını memnun edeceği aşikar.
 


Playstore’a Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.


Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.