-->
Star Wars BB-8 Droid Akıllı Robot

Star Wars serisiyle akıllara kazanan hologram teknolojisini keşfedip dijital yaşamın sınırlarını zorlamaya hazır mısınız? Sphero Disney iş birliği BB-8 Droid Akıllı Robot’la tanışın! Akıllı telefon ya da tabletten, uygulama aracılığıyla BB-8 robotunuza bağlanıp dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Davranış kabiliyeti sayesinde BB-8 sizinle iletişim kurdukça eylem geliştirecek ve size tepki verecek, dinleme kabiliyeti sayesinde sesinizi de tanıyacak. […]

15.12.2015 | ulasufuk

Star Wars serisiyle akıllara kazanan hologram teknolojisini keşfedip dijital yaşamın sınırlarını zorlamaya hazır mısınız? Sphero Disney iş birliği BB-8 Droid Akıllı Robot’la tanışın!

Akıllı telefon ya da tabletten, uygulama aracılığıyla BB-8 robotunuza bağlanıp dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Davranış kabiliyeti sayesinde BB-8 sizinle iletişim kurdukça eylem geliştirecek ve size tepki verecek, dinleme kabiliyeti sayesinde sesinizi de tanıyacak. 11.4 cm boyundaki robot hem iOS hem de Android ile uyumlu, sanal holografik video kaydı yapıyor ve görüntülemenize olanak sağlıyor. Sınırlı sayıda stoğu bulunan Star Wars BB-8 Droid Akıllı Robot shopigo.com ve Nişantaşı No:17 mağazasında satışta.

http://shopigo.com/p/1010632/sphero/bb-8-star-wars-droid-akilli-robot

Fiyat: 595 TL

Teknik Özellikleri:
iOS ve Android uyumlu
4.5 mph maksimum hız (7ft / s)
Dayanıklı polikarbon dış kabuk
Bluetooth Smart BLE bağlantısı (100 adım aralığına kadar)
Endüktif şarj (1 saatten daha fazla kullanım süresi sağlar)
Ücretsiz uygulama: BB-8 iTunes veya Google Play üzerinden indirilebilir.
Dahili yönlendirme sistemi bir jiroskop ve ivme metre içerir.
Yükseklik: 11,4 cm / Genişlik: 7.3 cm / Ağırlık ~ 200 gr

Kutu içeriği:
BB-8 Akıllı robot (uygulaması ile etkinleşir)
İndüksiyon şarj tabanı
Mikro USB kablosu
Hızlı başlama rehberi
Hukuki kılavuz



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!