-->
Paramanya’nın Lansmanı Dünyaya Örnek Oldu

Paramanya, Apple’ın hazırladığı “Best of 2015: Games” listesine girdi. Mobil pazarlamaya yönelik izleme ve ölçümleme şirketi Adjust, Paramanya’nın lansman kampanyasını örnek çalışma olarak dünyaya duyurdu. Oyuncuların farklı haritalarda birbirlerine karşı oynayabileceği ve her yaşa hitap eden mobil board oyunu Paramanya, Apple tarafından hazırlanan “Best of 2015: Games” listesindeki 20 oyun içerisinde yer aldı. Netmarble Türkiye […]

25.12.2015 | ulasufuk

Paramanya, Apple’ın hazırladığı “Best of 2015: Games” listesine girdi.

Mobil pazarlamaya yönelik izleme ve ölçümleme şirketi Adjust, Paramanya’nın lansman kampanyasını örnek çalışma olarak dünyaya duyurdu.

Oyuncuların farklı haritalarda birbirlerine karşı oynayabileceği ve her yaşa hitap eden mobil board oyunu Paramanya, Apple tarafından hazırlanan “Best of 2015: Games” listesindeki 20 oyun içerisinde yer aldı. Netmarble Türkiye tarafından yerelleştirilerek ülkemizde de en popüler olan Paramanya, 2015’i yılın en iyi oyunlarından biri olarak geride bıraktı.

Paramanya’nın lansman kampanyası, mobil pazarlamaya yönelik dünyanın en büyük izleme ve değerlendirme sistemi Adjust tarafından 2015’in en iyi çalışmalardan biri olarak değerlendirildi. Kampanyaya, Adjust’ın internet sayfasında örnek çalışma olarak yer verilerek, başarısının nedenleri tüm dünyadan pazarlama profesyonelleri ile paylaşıldı. Oyunun lansmanı kapsamında viral video, TV advertorialları, dizi entegrasyonları, mobil reklamlar ve outdoor-indoor çalışmaları kullanılmıştı.

Paramanya akışı, karakterleri, müzikleri, haritaları ve benzeri tüm içeriği Türkiye ve Orta Doğu ülkelerine yönelik olarak Netmarble Türkiye tarafından yerelleştirildi ve yeniden tasarlandı. Oyunun içindeki haritalarda Riyad, Dubai, Abu Dabi, Kahire ve İstanbul gibi şehirlerin tasarımlarından faydalandı. Ayrıca oyunda ülkelerin kültürlerine özel ses ve müzikler kullanıldı. Paramanya’nın lansman kampanyası uluslararası dijital oyun sektörünün en önemli organizasyonlarından Paris Game Connection’dan bu yıl ödüle layık görülmüştü.



Popüler Haberler


Kingdom Come: Deliverance hayranları, sabrınızın mükafatını alma vakti geldi!


Epic Games’in cömertliği devam ediyor!


Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı!


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.