-->
Paramanya’da Yeni Macera Başlıyor

Türkiye’nin en sevilen oyunu Paramanya’ya Macera Haritası eklendi. Yepyeni harita dizaynı, mini oyunları, canavarları ile birlikte gelen Macera Haritası’nda oyunculara bu kez macera-aksiyon tadında oyun deneyimi sunuyor. Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran mobil oyun Paramanya, oyuncularının karşısına yeni Macera Haritası’yla çıkıyor. Stone Henge, Babil Kulesi, Dikilitaş, Su Altı Şehri gibi yepyeni harita yerleri ile oyuncular […]

10.12.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin en sevilen oyunu Paramanya’ya Macera Haritası eklendi. Yepyeni harita dizaynı, mini oyunları, canavarları ile birlikte gelen Macera Haritası’nda oyunculara bu kez macera-aksiyon tadında oyun deneyimi sunuyor.

Dünyadan sonra Türkiye’yi de saran mobil oyun Paramanya, oyuncularının karşısına yeni Macera Haritası’yla çıkıyor. Stone Henge, Babil Kulesi, Dikilitaş, Su Altı Şehri gibi yepyeni harita yerleri ile oyuncular hem yeni aksesuar, koleksiyon ve karakter kartı birleştirme sistemleriyle tanışacak hem de haritada 4 farklı yerden çıkan canavarları yenmeyi çalışacaklar.

Haritada yer alan dört farklı “saldırı” lokasyonunda dikilen binalardan dönüşerek ortaya çıkan canavarlar, rakiplerin şehirlerine saldırıyor. Yer satın alınarak zafere ulaşmanın yanı sıra, Macera Haritası’nda canavarlarla savaşarak da galibiyete ulaşılabiliyor.

Macera Haritası’yla birlikte Paramanya’ya yeni bir mini oyun da geliyor. Mini oyunda tilte benzeyen bir ekranda topun nereye düşeceğini doğru tahmin eden oyuncular, ekstra para kazanıyor.

Dünyada 7’den 70’e tüm yaş gruplarından milyonlarca oyuncusu bulunan Paramanya, Netmarble Türkiye tarafından yerelleştirilerek, Türkiye’ye özgü karakterleri ile oyunculara sunuluyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!