-->
Paramanya Felis’ten de Ödülle Döndü!

Netmarble Türkiye, Paramanya’nın lansman kampanyasıyla Felis 2015’te ödüle layık görüldü. Türkiye ve Orta Doğu’da kısa süre içinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board oyunu Paramanya, Türkiye’nin en önemli pazarlama organizasyonlarından MediaCat Felis Ödülleri’nde başarısını taçlandırdı. Oyunun yayıncısı Netmarble Türkiye, Paramanya’nın lansman çalışmalarıyla MediaCat dergisinin düzenlediği ‘Felis 2015’ yarışmasının ‘Digital Merkezli Entegre Kampanya’ kategorisinde ödül aldı. Paramanya’nın […]

02.12.2015 | ulasufuk

Netmarble Türkiye, Paramanya’nın lansman kampanyasıyla Felis 2015’te ödüle layık görüldü.

Türkiye ve Orta Doğu’da kısa süre içinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board oyunu Paramanya, Türkiye’nin en önemli pazarlama organizasyonlarından MediaCat Felis Ödülleri’nde başarısını taçlandırdı. Oyunun yayıncısı Netmarble Türkiye, Paramanya’nın lansman çalışmalarıyla MediaCat dergisinin düzenlediği ‘Felis 2015’ yarışmasının ‘Digital Merkezli Entegre Kampanya’ kategorisinde ödül aldı.

Paramanya’nın iletişim kampanyasında viral video, TV advertorialları, dizi entegrasyonları ve mobil reklamları, outdoor-indoor çalışmaları kapsayan 360 derecelik iletişim kampanyası ile mobil oyunculara etkili biçimde ulaşıldı ve kullanıcı kazanımında büyük başarı elde edildi.

Paramanya akışı, karakterleri, müzikleri, haritaları ve benzeri tüm içeriği Türkiye ve Orta Doğu ülkelerine yönelik olarak Netmarble Türkiye tarafından yerelleştirildi ve yeniden tasarlandı. Oyunun içindeki haritalarda Riyad, Dubai, Abu Dabi, Kahire ve İstanbul gibi şehirlerin tasarımlarından faydalandı. Ayrıca oyunda ülkelerin kültürlerine özel ses ve müzikler kullanıldı.

Paramanya, Paris Game Connection’da ödül almıştı

Paramanya, uluslararası dijital oyun sektörünün en önemli organizasyonlarından Paris Game Connection’dan bu yıl ödülle dönmüştü. Netmarble EMEA, Paramanya’nın lansman kampanyası ile elde ettiği başarıdan dolayı ‘Best PR Campaign’ ödülünü almaya hak kazanmıştı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!