-->
Oyun Fenomenleri Fanları İle Buluşuyor

BuzzMyVideos Gamex Fuarı’nda, 19-20 Aralık 2015 tarihlerinde Türkiye’nin popüler oyun Vlogger’larını ağırlıyor.   BuzzMyVideos, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen dijital eğlence ve oyun fuarı Gamex’te, B18-3 numaralı standında fanları ile oyun Vlogger’larını bir araya getiriyor. NDNG Enes Batur, GhostGamer Turgut Ekim, GereksizOda Emrecan Önal, Wolvoroth Gaming Hakan Atak, Oyunbros Zamanı Tolgahan Türkben, Ulaş Demir ve […]

19.12.2015 | ulasufuk

BuzzMyVideos Gamex Fuarı’nda, 19-20 Aralık 2015 tarihlerinde Türkiye’nin popüler oyun Vlogger’larını ağırlıyor.  

BuzzMyVideos, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen dijital eğlence ve oyun fuarı Gamex’te, B18-3 numaralı standında fanları ile oyun Vlogger’larını bir araya getiriyor. NDNG Enes Batur, GhostGamer Turgut Ekim, GereksizOda Emrecan Önal, Wolvoroth Gaming Hakan Atak, Oyunbros Zamanı Tolgahan Türkben, Ulaş Demir ve Webtekno TV kanallarının yer aldığı etkinlik süresince fanlar istedikleri oyun Vlogger’ı ile tanışma fırsatı yakalıyor. Gamex Fuarı’na giriş yapmak için online davetiye forumunu doldurmak yeterli oluyor.

Online video yıldızlarının buluşma noktası olan BuzzMyVideos, Youtube partnerliği ile video içerik üreticilerini daha geniş ve global izleyici kitlelerine ulaştırıyor. BuzzMyVideos partneri olan video üreticileri, yaptıkları iş birliği sonucu videolarından para kazanabiliyor. Video içerik üretimini meslek edinmiş olan Vlogger, müzisyen, oyuncu, sanatçı, komedyen, güzellik & moda tutkunları ile çalışan BuzzMyVideos, hayranlarını artırmak konusunda onları destekliyor.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!