-->
Nickelodeon, Ninja Kaplumbağalardan Esinlendiği TMNT Battle Match UygulamasınI Tanıttı

Nickelodeon, popüler serisi Genç Ninja Kaplumbağalar’ın dördüncü sezonundan esinlenerek hazırladığı yeni TMNT Battle Match uygulamasını tanıttı. Nickelodeon, popüler serisi Genç Ninja Kaplumbağalar’ın dördüncü sezonundan esinlendiği yeni uygulamasını dünya çapındaki tanıttı. Uygulama, çocuklara yap-boz parçalarını birleştirerek, uzayda düşmanları ile savaşırken yeni özel hareketler ve güçler kazanma imkanı sağlıyor. 2013’ün Nisan ayında yayınlanan ve serinin ilk küresel […]

14.12.2015 | ulasufuk

Nickelodeon, popüler serisi Genç Ninja Kaplumbağalar’ın dördüncü sezonundan esinlenerek hazırladığı yeni TMNT Battle Match uygulamasını tanıttı.

Nickelodeon, popüler serisi Genç Ninja Kaplumbağalar’ın dördüncü sezonundan esinlendiği yeni uygulamasını dünya çapındaki tanıttı. Uygulama, çocuklara yap-boz parçalarını birleştirerek, uzayda düşmanları ile savaşırken yeni özel hareketler ve güçler kazanma imkanı sağlıyor. 2013’ün Nisan ayında yayınlanan ve serinin ilk küresel mobil uygulaması olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run, Amerika’da ve dünya çapında 80’den fazla bölgede indirilen ücretli uygulamalar arasında birinci olmuştu. Yeni TMNT Battle Match uygulamasına, App Store, Google Play ve Fire tabletlerden ulaşılabiliyor.

TMNT Battle Match’in yeni macerasında Ninja Kaplumbağalar, uzaylı yaratıklarla savaşmak için bilinen evrenden çok uzaklara ve zamanda geriye gidiyorlar. Uygulama oyunculara, her savaş için Leonardo, Raphael, Donatello veya Michelangelo karakterleri olarak oynayabilme fırsatı sunuyor. Bu hızlı savaş oyununda kullanıcılar, yap-bozun parçalarını birleştirerek farklı dövüşme tekniklerini seçebiliyor, yeni galaksiler keşfedebiliyorlar. Kahramanlara, dünyayı en büyük düşmanlarından kurtarırken uzay giysilerini ve savaş silahlarını da güçlendirme seçenekleri sunuluyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!