-->
Netmarble Mobil Puzzle Oyunu “Puzzle Pet Party”yi Yayınlıyor

Kaçırılma tehlikesi altındaki Yavru Evcil Hayvanları Kurtarma Senaryosu −Üçlü Blok Eşleme, Patlatma Yöntemi ve Hafifçe Vurmayı Birleştiren Oynanış −Google Play ve AppStore’dan Ücretsiz İndirebilirsiniz Netmarble Games,( “Netmarble” CEO Youngsig Kwon), Funny Co. Ltd (Capital L) tarafından geliştirilen mobil puzzle oyunu, Puzzle Pet Party’nin 42 ülkede bugün Google Play ve AppStore aracılığıyla lansmanını yaptığını duyurdu. Su […]

03.12.2015 | ulasufuk

Kaçırılma tehlikesi altındaki Yavru Evcil Hayvanları Kurtarma Senaryosu

Üçlü Blok Eşleme, Patlatma Yöntemi ve Hafifçe Vurmayı Birleştiren Oynanış

Google Play ve AppStore’dan Ücretsiz İndirebilirsiniz

Netmarble Games,( “Netmarble” CEO Youngsig Kwon), Funny Co. Ltd (Capital L) tarafından geliştirilen mobil puzzle oyunu, Puzzle Pet Party’nin 42 ülkede bugün Google Play ve AppStore aracılığıyla lansmanını yaptığını duyurdu.

Su samuru, ayı ve geyik dâhil yavru evcil hayvan karakterlerini kurtarmayı amaç edinmiş, Puzzle Pet Party, en az üç adet aynı renk bloğu eşleştirerek hareket ettirebildiğiniz, toplayabildiğiniz ve temizleyebildiğiniz bir oyundur.

Uzaylılar tarafından kaçırılan evcil yavru hayvanları kurtarmak üzerine bir hikâyesi bulunan oyunda, Puzzle Pet Party oyuncularının stratejik oynanışa dikkat etmeleri gerekmektedir. Oyuncular, sınırlı sayıda verilen hareket ve değiştirme imkânı içerisinde temizleyebildikleri kadar bloğu patlatarak zaman kazanabilirler.

130’dan fazla seviyeyle canavarlarla savaşma, hayvanları kurtarma ve blokların %97’sini temizleme gibi çeşitli görevler sayesinde oyuncular oyunun her anından keyif almaktadırlar. Toplanan bloklarla canavarlara vurma ve savaşma görevleri, stratejik oynanışa dayanan eşsiz vuruş ve eğlence anlayışı sunmaktadır.

Oyun aynı zamanda, yavru evcil hayvanları daha hızlı kurtarmayı sağlayan hızlandırıcılar sunmaktadır. Örneğin, patlatılmış bloklardan puan kazanan ve biriktiren oyuncular, tüm sütunu temizleyen Fil blok veya belirli renkteki tüm blokları temizleyen Papağan göreceklerdir. Bu hızlandırıcılar, stratejik ve daha dinamik bir oyun zevki sunmak için tasarlanmıştır.

Puzzle Pet Party aynı zamanda pek çok sosyal ağ özellikleri barındırmaktadır. Örneğin, hesaplarını Facebook’a bağlayan oyuncular, kalp alıp verme, oynama süresini uzatan eşyalar, skorları karşılaştırma ve haritalarında hareket eden arkadaşlarının avatarlarını görebilirler.

Asya’da en hızlı büyüyen oyun şirketi ve Paramanya (Everybody’s Marble), MARVEL Future Fight’dan Seven Knights’a kadar geniş mobil oyun yelpazesi ile tanınan Netmarble, Puzzle Pet Party’nin geliştirme aşamasının başından bu yana küresel piyasayı hedeflemektedir.

Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee bu oyunda; “Yavru evcil hayvanlara ve canavarlara özel kimlik tanıyan konsept tasarımına odaklandık. Eğlenceli puzzle oyunu arayan oyuncuların çoğunun Puzzle Pet Party’de aradıklarını bulacaklarını düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Puzzle Pet Party’yi, şimdi ücretsiz olarak Google Play ve App Store’dan indirebilirsiniz.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.nemous

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/puzzle-pet-party/id937236957

Mobil puzzle oyunu Puzzle Pet Party hakkında daha fazla bilgi almak için resmi Facebook sayfasını ziyaret ediniz. http://www.facebook.com/puzzlepetparty).



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!