-->
Netmarble, Kasım Ayında Google Play’de En Yüksek Ciro Yapan Mobil Oyun Yayıncısı Seçildi

Netmarble, Kasım’da Google Play’de ‘Aylık En Yüksek Ciro Yapan Yayıncılar Listesi’nin başında yer aldı Netmarble, 2015 Yılının Ocak Ayından Kasım Ayına Kadar olan sürede ‘Dünyanın En Çok Hasılat Yapan İlk 10 Mobil Oyun Yayıncısı’ arasında sayıldı Netmarble, aralarında Everybody’s Marble-Disney’in olduğu yeni oyunlarla Dünya Pazarına açılıyor Netmarble Games (“Netmarble”), küresel mobil uygulama veri analiz şirketi […]

29.12.2015 | ulasufuk

  • Netmarble, Kasım’da Google Play’de ‘Aylık En Yüksek Ciro Yapan Yayıncılar Listesi’nin başında yer aldı
  • Netmarble, 2015 Yılının Ocak Ayından Kasım Ayına Kadar olan sürede ‘Dünyanın En Çok Hasılat Yapan İlk 10 Mobil Oyun Yayıncısı’ arasında sayıldı
  • Netmarble, aralarında Everybody’s Marble-Disney’in olduğu yeni oyunlarla Dünya Pazarına açılıyor

Netmarble Games (“Netmarble”), küresel mobil uygulama veri analiz şirketi olan App Annie’ye göre Kasım’da Google Play’in en yüksek ciro yapan mobil oyun şirketi olarak belirlendi.

Ayrıca Google Play ve App Store bir arada incelendiğinde Ekim ayındakinden iki sıra üste çıkarak 8’inci en çok hasılat yapan yayıncı oldu. Netmarble, Ocak’tan Kasım’a kadar peş peşe 11 ay Dünyanın En Yüksek Ciro Yapan İlk 10 Mobil Yayıncısı listesindeki tek Kore oyun şirketi oldu.

Netmarble’ın Mobil RPG oyunu Seven Knights da Google Play’in en çok hasılat yapan oyun uygulaması listesinde 10’uncu oldu.

Aralık sonu itibariyle, Netmarble’a ait aralarında Everybody’s Marble, Seven Knights ve MARVEL Future Fight’ın da olduğu mobil oyunlar, Tayvan ve Tayland gibi önemli Asya ülkelerinde en yüksek ciro yapan oyunlar arasında yer alıyor.

Özellikle MARVEL Future Fight A.B.D’de hala ilk 50’de bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Google Play tarafından ‘Yılın En İyi Oyunları’ndan birisi olarak seçilen MARVEL Future Fight, ayrıca A.B.D, Japonya, İngiltere ve Tayvan dahil 88 ülkede dünya çapında oyunculardan hem eğlence değeri hem de kalitesi açısından takdir kazandı.

Netmarble, küresel konumunu yerelleştirilmiş pazarlama stratejileri ve güvenilir hizmetleriyle güçlendirerek mevcut oyunlarının popülerliklerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Uluslararası üne sahip isimleri elde etmek, portföyünü ve oyun türlerini genişletmek ise bunun bir artısı olarak öne çıkıyor.

Netmarble, önümüzdeki yılın başında Everybody’s Marble-Disney’i piyasaya sürerek dünyanın en sevilen ismi Disney ile daha da büyüyecek.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee’ye göre “Bu tarz bir başarı, gelirdeki artışla ilişkilendirilebilir ki bu da RAVENve IDEA gibi yeni RPG’lerin büyük başarısıyla da desteklenmektedir.” Lee şöyle devam ediyor: “Netmarble yüksek eğlence değerlerine sahip olan ve çeşitli oyun türlerinde yeni oyunlar üretip sunan küresel bir oyun şirketi olarak varlığını güçlendirecek.”

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble’ın Paramanya, MARVEL Future Fight ve RAVEN oyunları şirketin merkezi Kore’nin en popüler oyunları arasında yer alıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!