-->
Kinguin’den CS:GO Severleri Sevindirecek Haber

Counter Strike: Global Offensive skin paketlerine artık çok daha hızlı kavuşabileceksiniz Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, CS:GO severlerin çok beğeneceği bir gelişmeyi duyurdu. Bugünden itibaren oyuncuların Kinguin üzerinden satın aldıkları CS:GO skin paketleri neredeyse anında oyuncuların envanterlerine eklenecek. Ayrıca Kinguin oyunseverlere yeni yıl hediyesi olarak, bugüne özel bir kampanya da sunuyor. Kinguin’den bugün içerisinde […]

31.12.2015 | ulasufuk

Counter Strike: Global Offensive skin paketlerine artık çok daha hızlı kavuşabileceksiniz

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, CS:GO severlerin çok beğeneceği bir gelişmeyi duyurdu. Bugünden itibaren oyuncuların Kinguin üzerinden satın aldıkları CS:GO skin paketleri neredeyse anında oyuncuların envanterlerine eklenecek.

Ayrıca Kinguin oyunseverlere yeni yıl hediyesi olarak, bugüne özel bir kampanya da sunuyor. Kinguin’den bugün içerisinde yaptığınız 19.99 euro üzerindeki her alışverişinizde verilecek bir kod ile 5 euro geri alabileceksiniz. Bunun yanında alışverişlerinizde NY20OFFSKINZ kodunu kullanarak sepetinizdeki bir adet CS:GO eşyası için %20 indirim de kazanabilirsiniz.

Bu kampanyadan yararlanmak ve binlerce oyuna indirimli fiyatlarla sahip olmak için http://www.kinguin.net/cs-go-items adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!