-->
Kinguin’den Çok Özel Bir CS:GO Turnuvası ve Cazip İndirimler

Operation Kinguin adı verilen turnuvada oyuncuları hem heyecanlı CS:GO karşılaşmaları hem de CS:GO silah skinlerinde %40 indirim bekliyor Dünyanın önde gelen dijital oyun dağıtım platformlarından biri olan Kinguin, Operation Kinguin adında bir CS:GO turnuvası düzenleyeceklerini duyurdu. 14 Aralık Pazartesi günü başlayıp iki gün sürecek turnuvanın büyük ödülünün 1500$ olduğu açıklandı. Turnuva’da Vexed Gaming, Epiphany Bolt […]

14.12.2015 | ulasufuk

Operation Kinguin adı verilen turnuvada oyuncuları hem heyecanlı CS:GO karşılaşmaları hem de CS:GO silah skinlerinde %40 indirim bekliyor

Dünyanın önde gelen dijital oyun dağıtım platformlarından biri olan Kinguin, Operation Kinguin adında bir CS:GO turnuvası düzenleyeceklerini duyurdu. 14 Aralık Pazartesi günü başlayıp iki gün sürecek turnuvanın büyük ödülünün 1500$ olduğu açıklandı.

Turnuva’da Vexed Gaming, Epiphany Bolt ve nEophyte eSports’un yanında Türkiye’den Space Soldiers da yer alıyor olacak. Her maçları heyecan fırtınası şeklinde geçen bu takımlar Operation Kinguin’de çekişirlerken maçların sunuculuğunu ise Dominik ‘Nero’ Dabrowski yapacak.

CS:GO severler maçları http://www.twitch.tv/kinguin_net adresinden canlı olarak seyredebilme imkânına sahipler. Kinguin yetkilileri oyunseverlerin turnuva kapsamında CS:GO silah skinlerinde %40 indirim kazanma şansı olduklarının da müjdesini verdi. İndirimden faydalanmak için yapmanız gereken satın alma sırasında OPKINGUIN kodunu kullanmak.

Bu heyecan dolu turnuva hakkındaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için Twitter’da #OpKinguin hashtag’ini takip etmeyi unutmayın.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!