-->
Kinguin’de Yeni Yıl İndirimleri Başladı!

Önümüzdeki üç gün boyunca Kinguin’i ziyaret eden oyunseverleri harika indirimler ve sürpriz hediyeler bekliyor Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler olan dijital oyun dağıtım platformu Kinguin, oyunseverler için hazırladığı yeni yıl sürprizini açıkladı. 24 Aralık Perşembe günü başlayıp üç gün sürecek yeni yıl kampanyasında sevilen oyunlar cazip indirimlerle satışta olacak. Ayrıca kampanya boyunca […]

24.12.2015 | ulasufuk

Önümüzdeki üç gün boyunca Kinguin’i ziyaret eden oyunseverleri harika indirimler ve sürpriz hediyeler bekliyor

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler olan dijital oyun dağıtım platformu Kinguin, oyunseverler için hazırladığı yeni yıl sürprizini açıkladı. 24 Aralık Perşembe günü başlayıp üç gün sürecek yeni yıl kampanyasında sevilen oyunlar cazip indirimlerle satışta olacak. Ayrıca kampanya boyunca her gün çok özel bir sürpriz de oyunseverleri bekliyor

Oyunseverler 24 Aralık boyunca 19.99 euro üzerindeki her alışverişleri için Steam, Origin, Uplay veya Battle.net üzerinden aktive edebilecekleri sürpriz bir oyun kazanacaklar. 19.99 euro üzerindeki alışverişler için verilecek 6 euro değerindeki Mystery Gift paketi, Counter Strike Global Offensive, Tomb Raider, Bioshock Infinite, SimCity, StarCraft Anthology gibi oyunlardan birine sahip olma şansı sunuyor.

Kampanyanın ikinci günü olan 25 Aralık’ın sürprizi ise 5 euro değerinde bir hediye kartı olacak. Hediye kartınızı Kinguin’in internet sitesinde yer alan oyunlardan birini satın alırken kullanabilirsiniz.

Heyecanın doruğa çıkacağı 26 Aralık’ta ise oyunseverler, 19.99 euro üzerindeki her alışverişlerinde, NBA 2k16, Batman: Arkham Origins, Middle Earth: Shadow of Mordor, Grand Theft Auto V, Fallout 4, Star Wars Battlefront, Metal Gear Solid V, FIFA 16 gibi son zamanların popüler oyunlarından birini kazanma şansı elde edecekler!

Bu harika kampanyadan yararlanmak ve binlerce oyunu süper indirimlerle almak için http://www.kinguin.net/great-christmas-deals adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!