-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (20 – 26 Aralık)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 20– 26 Aralık tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda FOOTBALL MANAGER 2016’yı ilk sırada görürken, THE SIMS 4 ikinci, FALLOUT 4 ise üçüncü sırada yer alıyor. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 26 Aralık ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz: 1. FOOTBALL MANAGER […]

29.12.2015 | omeri

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 20– 26 Aralık tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda FOOTBALL MANAGER 2016’yı ilk sırada görürken, THE SIMS 4 ikinci, FALLOUT 4 ise üçüncü sırada yer alıyor.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 26 Aralık ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1. FOOTBALL MANAGER 2016
2. THE SIMS 4
3. FALLOUT 4
4. THE SIMS 4: GET TOGETHER
5. STAR WARS BATTLEFRONT
6. GRAND THEFT AUTO V
7. CALL OF DUTY: BLACK OPS III
8. THE SIMS 4: GET TO WORK
9. STARCRAFT II: LEGACY OF THE VOID
10. THE SIMS 3: STARTER BUNDLE



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.