-->
Hasbro’dan Yeni Yıla Özel Hediye Seçenekleri

Küçükten büyüğe herkese eğlencenin kapılarını açan Hasbro’nun yeni yıl için sunduğu birbirinden eğlenceli oyuncaklar ile çocuklarınızın renkli dünyasına neşe katın!  Tasarladığı oyunlar ile her yaş grubunu eğlence ile buluşturan Hasbro, yeni yılda da ailelerin favorisi olmaya devam ediyor. Hasbro yeni yıl hediye seçenekleri ile her yaştan çocuğa eğlence dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Birbirinden renkli […]

14.12.2015 | ulasufuk

Küçükten büyüğe herkese eğlencenin kapılarını açan Hasbro’nun yeni yıl için sunduğu birbirinden eğlenceli oyuncaklar ile çocuklarınızın renkli dünyasına neşe katın! 

Tasarladığı oyunlar ile her yaş grubunu eğlence ile buluşturan Hasbro, yeni yılda da ailelerin favorisi olmaya devam ediyor. Hasbro yeni yıl hediye seçenekleri ile her yaştan çocuğa eğlence dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Birbirinden renkli oyun hamurları ve eğlenceli aksesuarlarıyla Play-Doh Cupcake Festivali ve Hasbro’nun yeni markası DohVinci’nin tasarım setlerinden DohVinci Işıklı Tasarım Stüdyosu ile çocuklar hayal güçlerini özgür bırakıyor.

Minik kızlar Baby Alive serisinin yeni bebeği Maya ile tıpkı annelerinin kendileriyle ilgilendiği gibi ilgilenirken, FurReal Friends’in 2015’teki yıldız oyuncağı, tek boynuzlu at “Sihirli Arkadaşım StarLily” ile büyülü bir dünyaya adım atıyor. Littlest Pet Shop serisinde yer alan Miniş Otel renkli görüntüsüyle kızları ışıltılı bir dünyanın içine çekiyor. Her köşesi sürprizlerle dolu Canterlot Sarayı ise miniklerin en sevdiği oyuncaklar arasında yer alan My Little Pony’leri büyük bir partiyle bir araya getiriyor.

Erkek çocuklar Nerf Modulus ile harekete geçiyor, Transformers Mega Optimus Prime ve Transformers Rescue Bots Kurtarma Botu ile en sevdikleri kahramanların dünyasına dalıyor. Hasbro bu yılbaşında da çocukların vazgeçilmezi oluyor.

Hasbro’nun yeni yıl için hediye önerileri:

Play-Doh Cupcake Festivali

Çocuklar, renkli Play-Doh hamurlarıyla “cupcake”lerini yaptıktan sonra onları dönme dolaba yerleştiriyor ve pastaların üzerini kolayca sıkılabilen Plus Yumuşak Hamur ve eğlenceli aksesuarlarla süsleyebiliyor. Rengarenk kurabiyeler ve şekerlemeler de hazırlayabiliyor. Kutuda ikisi Plus Yumuşak hamur, 5 renk oyun hamuru bulunuyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 84,90 TL*

DohVinci Işıklı Tasarım Stüdyosu

Hasbro’nun Türkiye’de satışa sunduğu yeni markası DohVinci; yumuşak dokusu ve uygulandığı zemine tutunma özelliği sayesinde birçok yüzey üzerine tasarım yapma fırsatı sunuyor. Üstelik uygulandıktan sonra 24 saat içerisinde kuruyarak kalıcı bir şekil alıyor ve tasarım saklanabiliyor. DohVinci’nin tasarım setleri arasında yer alan Işıklı Tasarım Stüdyosu ile kızlar sanat eserlerini spot ışıklarının altında sergileyebiliyor. Işıklı Tasarım Stüdyosu’nun döner tablasının üzerine kutuya dahil vazoyu ya da üç boyutlu başka bir objeyi yerleştirip süsleyebiliyorlar.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 99,90 TL*

Playskool Maviş Fil

Bebekler Maviş Fil’in çıngırağı, aynası, diş kaşıyıcısı, ses çıkaran farklı parçaları ve sevimli renklerine bayılıyor; bu yumuşacık oyun arkadaşlarını ellerinden bırakmak istemiyor. 3 ay ve üzeri minikler için tavsiye edilen Maviş Fil, kapandığında küçük bir yastığa dönüşüyor ve çamaşır makinesinde de yıkanabiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 109,90 TL*

Baby Alive Maya ile Mama Zamanı

Baby Alive’dan Maya ile oyunlar daha gerçek, daha eğlenceli. Minik kızlar tıpkı annelerinin kendileriyle ilgilendiği gibi Baby Alive’ın bebekleriyle vakit geçirmeyi çok seviyor. Maya, tıpkı gerçek bir bebek gibi oyuncak mamasını yerken ağzını oynatıyor, konuşuyor ve altını değiştirmek gerekiyor. Yeniden kullanılabilir oyuncak mamasına kalıplarla şekil verilebiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 224,90 TL*

FurReal Sihirli Arkadaşım StarLily

Kızların hayallerindeki arkadaş StarLily gerçek oldu. FurReal Friends’in 2015’teki yıldız oyuncağı, tek boynuzlu at “Sihirli Arkadaşım StarLily” ışıltılı kanatları ve muhteşem güzelliği ile kızlara büyülü bir dünyanın kapısını açıyor. Sese ve dokunmaya 100’den fazla ses ve hareket kombinasyonuyla karşılık veren StarLily, moduna göre renk değiştiren boynuzu ile acıktığını ve ilgi istediğini anlatabiliyor. Oyun oynadıkça boynuzunun rengi değişen ve karşısındakine hareketleriyle de karşılık veren StarLily, çocukları sihirli bir dünyanın içine alıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 489,90 TL*

Miniş Otel

Kızların favorisi Littlest Pet Shop serisi setleri ile kızlar çizgi filmdeki sahneleri odalarına taşıyor. Kızlar Miniş Festivali’nin gerçekleştiği Miniş Otel’i 200’den fazla parçayla tasarlayabiliyor. Renkli ışıklı, müzikli Miniş Otel’in dış cephesi katlanıp yan panelleri açıldığında otel konser sahnesine dönüşüyor. Setle, çizgi diziden müzikler dahil 7 şarkı dinlenebiliyor. Ayrıca kızlar 3 enstrümanı aktive ederek kendi melodilerini yaratabiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 249,90 TL*

My Little Pony Canterlot Sarayı

Miniklerin en sevdiği oyuncaklar arasında yer alan My Little Pony Canterlot Sarayı’nda birçok sürpriz çocukları bekliyor. Prenses Celestia ve Spike’ın Canterlot Sarayı’nda verdiği partiye tüm Pony’ler katılırken, sarayın asansörü Pony’leri ikinci ve üçüncü katlara taşıyor. Üstelik sarayda My Little Pony Friendship Celebration uygulamasıyla taratılarak oyunda kullanılabilecek pek çok kod var!

Tavsiye edilen satış fiyatı: 339,90 TL* 

Transformers Mega Optimus Prime

Autobot’ların lideri geri döndü! Decepticon’larla mücadelesine devam eden Optimus Prime, üç adımda hızla robottan araca ve araçtan robota dönüşebiliyor. 28 cm boyundaki dev robotun üzerine saldırı modundaki Mini-Con’lar (ayrı satılır) takılabiliyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 159,90 TL*

Transformers Rescue Bots Kurtarma Botu

Transformers Rescue Bots Kurtarma Botu ile minikler kendi kurtarma botlarının kaptanı olup denizde de kahramanlıklarını gösterebilecek. Kurtarma botunun her köşesi cankurtaran simidi takılı vinç, ambar girişi, tuzak kapı gibi sürprizlere sahip. Kutuya dahil küçük denizaltı, kolayca araçtan robota ve robottan araca dönüşebiliyor. Set, Rescue Bots Çizgi Film Figür ve mini figürlerle de uyumlu.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 149,90 TL*

Nerf Modulus

Tasarladığı oyun ve oyuncaklarla her yaş grubunu eğlence ile buluşturan Hasbro, Modulus ile Nerf’e yepyeni bir heyecan getiriyor. Nerf Modulus kendi özel dart tabancanızı oluşturmanızı sağlıyor. Farklı görevlere uygun kitlerdeki aksesuarlarla modifiye edilebilen Modulus üzerinde 1000’den fazla kombinasyon yapılabiliyor. Nerf Modulus tam otomatik dart tabancası, birbirinden farklı seçeneklerle kombinlenebilen sistemin ana gövdesini oluşturuyor. Nerf severler, Modulus’un ana gövdesine eklenebilen 4 adet kit seçeneği ile farklı kombinasyonlarla her göreve özel Nerf oluşturabiliyor. Üstelik kitler kendi aralarında da kombinlenebiliyor.

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı: 259,90 TL*

* Burada önerilen perakende fiyat tavsiye niteliğindedir. Perakende satış fiyatlarının satıcı tarafından belirlenmesi gerekir. Hasbro, fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tipografik ve baskıdan kaynaklanan hatalardan Hasbro Türkiye sorumlu tutulamaz.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!