-->
GTA’DA BİR TÜRK: HAYRETTİN!

Hayrettin, Amerika’nın Los Angeles eyaletinde GTA oyunu temalı yeni videosu ile Youtube’da yerini aldı. Amerika’da kaldığı süre boyunca eğlenceli videolar çekip paylaşan Hayrettin yeni videosunda GTA oyununu canlandırdı. Oyunun temasına ve müziklerine uygun çekilen videoda Hayrettin, annesinin köyde bulduğu kıza fotoğraf göndermek istemesi üzerine harekete geçiyor. Fotoğraf için uygun olmayan kıyafetlerinden dolayı mağaza arayışına giren […]

10.12.2015 | ulasufuk

Hayrettin, Amerika’nın Los Angeles eyaletinde GTA oyunu temalı yeni videosu ile Youtube’da yerini aldı.

Amerika’da kaldığı süre boyunca eğlenceli videolar çekip paylaşan Hayrettin yeni videosunda GTA oyununu canlandırdı. Oyunun temasına ve müziklerine uygun çekilen videoda Hayrettin, annesinin köyde bulduğu kıza fotoğraf göndermek istemesi üzerine harekete geçiyor. Fotoğraf için uygun olmayan kıyafetlerinden dolayı mağaza arayışına giren Hayrettin, GTA formatına uygun olarak gezdiği yerlerde insanlara sataşıyor, bisiklet ve araba çalarak yoluna devam ediyor. Girdiği lüks bir mağazadan yeni kıyafetleri ile ayrılan Hayrettin, sonunda Rockford Hills’e giderek fotoğrafını çekiyor

Yakın zamanda Johnny Depp olduğuna ikna ederek Amerika’lıları trolleyen Hayrettin, Los Angeles videolarına devam ediyor.



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.