-->
En Sevilen PS4 Oyunları Aralık Ayı Boyunca 69 TL’den Başlayan Fiyatlarla Sunuluyor

Sony, Aralık ayı boyunca düzenlediği kampanya kapsamında en sevilen PlayStation 4 oyunlarını 69 TL ve 99 TL’lik indirimli fiyatlarla sunuyor. Sony, oyuncuların yüzünü güldürecek yeni bir kampanya düzenliyor. Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan, Bimeks ve Overgame’lerde, Aralık ayı boyunca, en sevilen PlayStation®4 oyunları 69 TL ve 99 TL’lik indirimli fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Kampanya kapsamında […]

01.12.2015 | ulasufuk

Sony, Aralık ayı boyunca düzenlediği kampanya kapsamında en sevilen PlayStation 4 oyunlarını 69 TL ve 99 TL’lik indirimli fiyatlarla sunuyor.

Sony, oyuncuların yüzünü güldürecek yeni bir kampanya düzenliyor. Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan, Bimeks ve Overgame’lerde, Aralık ayı boyunca, en sevilen PlayStation®4 oyunları 69 TL ve 99 TL’lik indirimli fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Kampanya kapsamında olan oyunlardan Knack™, Tearaway Unfolded™, LittleBigPlanet 3™, Infamous: Second Son™,Killzone Shadow Fall ve Driveclub™’ın fiyatı 69 TL’ye, The Order: 1886™, God Of War III Remastered™, Until Dawn™ ve The Last Of Us Remastered™’ın fiyatı ise 99 TL’ye iniyor.

1448899682_PS4_Aralik_Oyun_Kampanyasi



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!