-->
Çocuklar Yılbaşında Hasbro Kutu Oyunları İle Eğlenecek!

Yılbaşı gecesinde eğlenmeyen kalmasın! Çocuklara özel kutu oyunlarında bol eğlence ve sürpriz indirimler var!*  Heyecanla beklediğiniz yılbaşı gecesini çocuklarınız için de eğlence dolu anlarla doldurmak için Hasbro’dan müthiş fırsat. Çocuklarınızın sizinle ya da arkadaşlarıyla oynayabileceği kutu oyunlarından birini seçin, yılbaşı gecesini bol kahkaha ve maksimum eğlence ile herkes için unutulmaz kılın. Bu yılbaşında eğlence, muhteşem indirimlerle* […]

07.12.2015 | ulasufuk

Yılbaşı gecesinde eğlenmeyen kalmasın! Çocuklara özel kutu oyunlarında bol eğlence ve sürpriz indirimler var!* 

Heyecanla beklediğiniz yılbaşı gecesini çocuklarınız için de eğlence dolu anlarla doldurmak için Hasbro’dan müthiş fırsat.

Çocuklarınızın sizinle ya da arkadaşlarıyla oynayabileceği kutu oyunlarından birini seçin, yılbaşı gecesini bol kahkaha ve maksimum eğlence ile herkes için unutulmaz kılın.

Bu yılbaşında eğlence, muhteşem indirimlerle*

Çocuğunuz; Bil Bakalım Kim? ile rakibinin birbirinden farklı karakterler arasından seçtiği kartı sadece “Evet” ve “Hayır” cevapları alarak bulmaya çalışsın; Fare Kapanı ile tuzak kurup fareleri yakalasın. Süper Doktor ile en çok ameliyat parçasını toplayıp gecenin en başarılı “doktoru” olsun. Timsah Croc Dişçide oyunu ile ne kadar cesur olduğunu göstersin. My Little Pony temasıyla renklenen Kaymaca Tırmanmaca ile en sevdiği My Little Pony kahramanlarıyla eğlenceye dalsın.

Üstelik yılbaşına özel Bil Bakalım Kim?, Fare Kapanı, Süper Doktor, Timsah Croc Dişçide ve My Little Pony oyunlarını 31 Aralık’a kadar sürpriz indirimlerle* alabilirsiniz.

İşte yılbaşı kampanyasına dahil kutu oyunları:

Bil Bakalım Kim?: Cevabı “Evet” veya “Hayır” olabilecek sorularla çocuklar rakiplerinin seçtiği kartta kim olduğunu bulmaya çalışıyor, bulan oyunu kazanıyor! Bil Bakalım Kim?, ayrılabilir oyun alanıyla istenilen yere taşınabiliyor; ayrıca internetten yeni karakter kartları basılabiliyor.

Fare Kapanı: Tüm Elefun & Friends kahramanları bu oyunda çocukları bekliyor! Çocuk oyunlarının yıldızlarından Fare Kapanı, üç boyutlu oyun düzeneği çabucak kurulabiliyor ve minikler hemen oyuna başlayabiliyor.

Süper Doktor: Bu eğlenceli beceri oyununda ameliyat parçalarını metal kenarlara değdirmeden çıkarmak gerekiyor. En çok ameliyat parçasını toplayan “doktor” oyunu kazanıyor.

Timsah Croc Dişçide: Timsah Jock Croc’un dişi ağrıyor. Onu iyileştirecek cesur diş doktorunu bekliyor! Çocuklar timsahın dişlerine bastırıp ağzını kapatmamaya çalışırken çok eğleniyor!

My Little Pony Kaymaca Tırmanmaca: My Little Pony temasıyla renklenen Kaymaca Tırmanmaca ile minik kızlar, üç boyutlu oyun alanını en sevdikleri My Little Pony kahramanlarının piyonlarıyla dolaşıyor. Kaymaca Tırmanmaca eğlenceli resimleri ile çocuklara iyi şeyler yapmanın getireceği ödülleri ve yaramazlık yapmanın sonuçlarını öğretirken, bir yandan da onların sayı tanıma becerilerini geliştiriyor.

*Yılbaşı indirim kampanyası hakkında: Bu kampanya 01.11.2015 – 31.12.2015 tarihleri arasında kampanyaya katılan satış noktalarında sadece Bil Bakalım Kim?, My Little Pony Kaymaca Tırmanmaca, Süper Doktor, Timsah Croc Dişçide ve Fare Kapanı ürünleri için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır ve başka kampanyalar ile birleştirilemez. Ürün fiyatları ve indirim oranları kampanyaya katılan satış noktaları tarafından bağımsız olarak belirlendiğinden değişiklik gösterebilir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!