-->
AION Free-to-Play artık STEAM Üzerinden Hizmetinizde

Gameforge, ödül almış MMO AION Free-to-Play’i, Valve’nin dijital satış platformunda yayınlayacak. 16.12.2015 tarihinden itibaren tüm Avrupalı kullanıcıların AION Free-to-Play’i Steam kütüphanesine ücretsiz aktarma imkanı olacak. Gameforge’un AION Free-to-Play’den sorumlu Ürün Müdürü Nicolas Stumpf: “Bu adımla AION’a daha fazla oyuncunun giriş yapabilmesini sağlayabileceğiz. Bu, AION’un yüksek oyuncu sayısını aynı seviyede tutmak ve oyuncuların heyecanlı Atreya dünyasındaki […]

18.12.2015 | ulasufuk

Gameforge, ödül almış MMO AION Free-to-Play’i, Valve’nin dijital satış platformunda yayınlayacak. 16.12.2015 tarihinden itibaren tüm Avrupalı kullanıcıların AION Free-to-Play’i Steam kütüphanesine ücretsiz aktarma imkanı olacak.

Gameforge’un AION Free-to-Play’den sorumlu Ürün Müdürü Nicolas Stumpf: “Bu adımla AION’a daha fazla oyuncunun giriş yapabilmesini sağlayabileceğiz. Bu, AION’un yüksek oyuncu sayısını aynı seviyede tutmak ve oyuncuların heyecanlı Atreya dünyasındaki maceralarının sürekli olarak keyifli geçmesini sağlamak için uyguladığımız stratejinin bir parçasıdır.”

Asmodiyer ırkını teşvik etmek için yeni oyunculara, ilk karakterleri sekizinci basamağa ulaştığında ücretsiz bir altın paket verilecek.

AION Free-to-Play’i şimdiye kadar Gameforge Live istemci üzerinden oynayan kullanıcılar için herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacak. Oyuna doğrudan http://aion.gameforge.com üzerinden ulaşılabilecek.

AION Free-to-Play Hakkında

AION, Asyalı Premium geliştirici NCSOFT® firmasının en başarılı MMO oyunu ve Kore’de yıllardır en iyiler listelerinde başı çekiyor. Tüm dünyada milyonlarca oyuncu fantezi dünyası Atreya’nın topraklarını ve bölgelerini dolduruyor.  Oyun çok sayıda güncellemeyle sürekli olarak geliştirildi ve genişletildi. Bunların arasında, sayısız özelliğin ve işlevin yanında, MMO türünün yeni mahzenler, ilginç ödüllendirme sistemleri ve görevler sayesinde daha iyi seviye atlama olanakları gibi standartlarının yanı sıra deneyimli oyuncuların acemilere destek olduğu ve her iki tarafın da kazançlı çıktığı akıl hocası sistemi gibi yenilikler de bulunuyordu. AION 29 Şubat 2012 tarihiden bu yana Free-to-Play ve bu sayede oyunculara tüm içeriği ücretsiz olarak yaşama olanağı sunuyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz