-->
Yeni MSI ECO Serisi Anakartlarla Sektör Lideri Güç Tasarrufu

Enerjiyi Koru, Paranı Koru, Gezegeni Koru Anakart teknolojilerinde dünya lideri MSI, 2.Nesil ECO anakartlarını duyurdu. Intel 100 serisi Skylake’ yongasetine sahip 3 yeni model MSI H170M ECO, B150M ECO, ve H110M ECO anakartlar sektörde lider güç verimliliği sunarken optimum performans seviyesini koruyor. Yeni MSI ECO serisi anakartlarda bulunan optimize edilmiş PCB ve devre tasarımı sayesinde […]

27.11.2015 | ulasufuk

Enerjiyi Koru, Paranı Koru, Gezegeni Koru

Anakart teknolojilerinde dünya lideri MSI, 2.Nesil ECO anakartlarını duyurdu. Intel 100 serisi Skylake’ yongasetine sahip 3 yeni model MSI H170M ECO, B150M ECO, ve H110M ECO anakartlar sektörde lider güç verimliliği sunarken optimum performans seviyesini koruyor. Yeni MSI ECO serisi anakartlarda bulunan optimize edilmiş PCB ve devre tasarımı sayesinde performans, uyumluluk ve işlevsellikten ödün vermeden daha fazla enerji tasarrufu gerçekleşiyor. ECO Genie ve ECO Center Pro ile sistemin güç tüketimi ve özellikleri, kolay bir arayüz sayesinde tamamen kullancının kontrolü altında.

2015-11_mb_eco_008

2.Nesil MSI ECO Serisi anakartlar her zamankinden daha fazla özelliğe sahip, hem de güç verimi ve performans kaybı olmadan! 15kV akım koruma özelliği ile gelen LAN Protect desteğine sahip güvenilir ve verimli Intel® Gigabit LAN kararlı ve güvenli bir ağ çözümü sunuyor. Özenle seçilmiş ve titizlikle test edilmiş bileşenler ve malzemeler ile Guard-Pro ve Military Class sektördeki en üstün kararlılığı sağlıyor. Teknik anlamda mükemmelliğin kanıtı olarak Audio Boost teknolojisi de artık MSI ECO Serisi anakartlarda yer alıyor.

2015-11_mb_eco_001

SEKTÖR LİDERİ ENERJİ TASARRUFU TASARIMI 

MSI ECO Center ProMSI ECO Serisi anakartlar güç verimliliğine odaklı. ECO Serisinde kullanılan devre kartı da anakartların daha az güç tüketmesi için geliştirilmiş devrim yaratan bir donanım tasarımı. Yeni PCB tasarımında  ayrıca donanım tabanlı kontrol ile anakart üzerindeki tüm gücü kesebilecek özellikler bulunuyor. Tümleşik özelliklerin donanımsal olarak yönetilmesi, bekleme konumunda tüketilen enerjinin de kontrol edilebilmesini sağlıyor.

%100 PerformanS

MSI ECO SeriesECO Serisinin çığır açan PCB tasarımı güç tasarrufu yaparken performansı da optimum seviyede tutmayı başarıyor. Diğer güç tasarruf çözümlerinde performans, voltajın ve saat frekansının düşürülmesi nedeniyle büyük ölçüde azalırken MSI ECO serisi anakartlar tüm enerji tasarruf modlarında  %100 performanstan ödün vermiyor.

%100 UYUMLULUK

MSI ECO SeriesUyumluluk konusunda endişe artık sona eriyor. Diğer çözümler yüksek TDP değerli işlemcilerde güç tasarrufuna destek vermezken MSI ECO serisi anakartlar tüm Intel® 6.nesil Core™, Pentium® ve Celeron® işlemcilere destek veriyor. Enerji tasarrufuna yönelik tasarımları ile MSI ECO Serisi anakartlar Intel® S & T serisi güç verimlilikli işlemcilerle tam uyum içinde çalışıyor. Yüksek hızlı DDR4 bellekler  de hem tek kanal, hem de çift kanal modunda destekleniyor.

%100 ÖZELLİKLER

MSI ECO Series2.Nesil ECO anakartlar her zamankinden daha fazla özelliğe sahip. DDR4 Boost, Intel®’den yüksek kaliteli Gigabit ağ çözümü, Audio Boost ve daha birçok özellikl MSI ECO Serisi anakartlarda buluştu ve optimize edilerek hem muhteşem bir güç tasarrufu, hem de zengin bir kullanıcı deneyimini aynı anda sunmak için tasarlandı.

ECO Genie

MSI ECO SeriesECO Genie, ECO profillerini kolayca özelleştirmeniz için BIOS içine eklenen yeni bir çözüm. 3 adet ön tanımlı modun yanı sıra, hyper-threading gibi özellikleri devre dışı bırakmak ya da voltaj modlarını seçmek gibi detaylı işlemlere de olanak tanıyor.

 

 

Intel® Gigabit LAN

MSI ECO SeriesINTEL® Gigabit LAN ağı ile her zaman bağlantıda kalacaksınız. MSI ECO Serisi anakartlarda bulunan INTEL® Gigabit LAN, düşük CPU kullanımı ile hem kararlı, hem de verimli bir ağ bağlantısı sunuyor. 15kV akım koruma özellikli  LAN Protect ile sisteminiz artık risk altında değil.

 

ECO Center Pro

ECO Center Pro ile kasa fanları, LED ışıkları gibi tüm bileşenlerin gücünü kesebilirsiniz. Kolay kullanım için ECO Center Pro, 3 ön tanımlı, tamamen özelleştirilebilir güç tasarruf modu sunuyor: ECO modu, Lounge modu ve Server modu.

MSI ECO Center Pro MSI ECO Center Pro MSI ECO Center Pro MSI ECO Center Pro

DAHA FAZLASINI KEŞFET 

H170M ECO Ürün sayfası 
B150M ECO Ürün sayfası
H110M ECO Ürün sayfası 


Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!