-->
Xbox’tan Yepyeni Oyun Deneyimleri

Tomb Raider İngiliz maceraperest ve arkeolog Lara Croft’un maceralarını konu alan Tomb Raider’ın  ilk video oyunu 1996 yılında oyun severlerle buluştu. Ardından 9 farklı Tomb Raider oyunu, 2 film ve oyun serisinden ayrı olarak 3 tane kitabı piyasaya çıktı. Tomb Raider’ın tüm serisi toplamda 50 milyona yakın kopya satarak oyun dünyasının en çok satan ve en […]

05.11.2015 | ulasufuk

Tomb Raider

xbox1

İngiliz maceraperest ve arkeolog Lara Croft’un maceralarını konu alan Tomb Raider’ın  ilk video oyunu 1996 yılında oyun severlerle buluştu. Ardından 9 farklı Tomb Raider oyunu, 2 film ve oyun serisinden ayrı olarak 3 tane kitabı piyasaya çıktı. Tomb Raider’ın tüm serisi toplamda 50 milyona yakın kopya satarak oyun dünyasının en çok satan ve en sevilen serilerinden biri haline geldi.

Lara Croft, 2006 yılında “en başarılı kadın video oyun karakteri” ünvanıyla Guinness rekorlar kitabına girdi. Serinin en çok satan oyunu 1997’deki 8 milyonluk rekoru kıran; 2013 yılında çıkan ve 8.5 milyondan fazla kopya satan “Tomb Raider Reboot” oldu. Bu oyun dünyanın en çok satan oyunları arasında yer aldı.

2013’te oyun severleri Lara Croft’un macerasının ilk dönemlerine götüren Crystal Dynamics, aynı yolda ikinci oyunu, Rise of the Tomb Raider’ı sunmaya hazırlanıyor. Tomb Raider 2013’te olduğu gibi hayranlarının merakla beklediği yeni oyun Rise of the Tomb Raider’da yine erken yılları oynanacak. 10 Kasım’da gelecek ve bir sene boyunca sadece Xbox One’da oynanabilecek olan oyunda hayatta kalmak için yeni şeyler öğrenmek, yeni arkadaşlara güvenebilmek gerekiyor. Geçmiş oyunların hikayesini özenle anlatan sinematikler sayesinde hikayeye anında adapte olmak ve birbirinden güzel atmosferleri keşfetme imkanı oyunun en can alıcı noktalarından biri olarak oyun severlerin karşısına çıkıyor.

xbox2Halo 5

Microsoft Studios tarafından yayımlanan ve 343 Industries tarafından geliştirilen, ödüle doymayan Halo serisi sadece bir oyun olmaktan çıkıp küresel bir eğlence fenomeni haline geldi. Dünyada 65 milyon adetten fazla satan özel platform oyunu olan bu seri; hikayesi 26.yy’da geçen FPS ve bilimkurgu tarzında 1 numaralı Xbox platform oyunu.

Serinin ilk oyunu olan “Halo: Combat Evolved” (2001), insanların oyunlarla ilgili düşüncelerini yerle bir ederken kırdığı rekorlarla ve her geçen gün büyüyen hayran kitlesi ile eğlence sektöründe kendine büyük bir pay buldu. New York Times en iyi satanlar listesine giren kitaplara ilham kaynağı olan oyun, dijital bir canlı-aksiyon serisi olarak çizgi romanlara, aksiyon figürlerine, giyim stiline, aksesuvarlara ve daha binlercesine ön ayak oldu.

xbox3Bugüne kadar Xbox Live’daki oyuncular Halo serisini rekor bir rakamla 6 milyar saatten fazla oynadı ve oynamaya devam ediyor. 100’den fazla “Yılın Oyunu” ödülü sahibi olan oyun serisi, Halo 5 ile 1080p*60fps mükemmel çözünürlükte aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.

Halo Özel Konsol

1 TB özel konsol ve kumanda, Halo: 5 Guardians’ın indirilebilir tam sürümü, 14 premium Requisition Paketi, FOTUS sınıfı zırh ve çok oyunculu mod amblemi içeren Limited Edition Halo 5: Guardians Paketi için ön sipariş vermek mümkün. Metalik mavi vurgulardan ve askeri rütbelerden özel ses efektlerine, bu paket Halo hayranları için özel olarak yaratıldı.

Metal Earth®’ten Guardian modeli, Halo: The Fall of Reach – Animated Series, Blue ve Osiris ekibi dosyaları ve Spartan Locke’un Gizli Emirlerini de içeriyor. Spartan Locke’tan esinlenen tasarımı ve UNSC teknolojisiyle, bu sıra dışı kontrol ve kumanda oyun severleri Halo evreninde daha derinlere götürecek.

İçindekiler

  • Özel Halo ses efektleri ile Limited Edition 1 TB konsol
  • Uyumlu tüm kulaklıkları takabilmeniz için 3,5 mm kulaklık girişine sahip özel kablosuz kumanda
  • Halo 5: Guardians’ın dijital kopyası ve şunları içeren sınırlı sürüm içeriği:

Warzone REQ Bundle: 14 Premium Requisition paketleri

  • Halo: The Fall of Reach – Animated Series
  • Metal Earth®’ten Guardian modeli
  • Spartan Locke’un Gizli Emirleri
  • Mavi Ekip ve Fireteam Osiris ile ilgili dosyalar
  • Xbox Live Gold 14 günlük deneme sürümü arkadaşlarla oynamak için harika bir seçenek


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!