-->
World of Tanks Hortlaklar Şehri Modu, Cadılar Bayramını Konsollara Taşıyor!

Spectre tankı, benzersiz bir harita ve çeşitli amblemler içeren yeni oyun moduyla Halloween’in tüyler ürpertici atmosferi sizi saracak Wargaming, bugün itibariyle World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine Hortlaklar Şehri (Dead City) modunun geldiğini açıkladı. Cadılar Bayramı için hazırlanan ve sadece 2 Kasım’a kadar sürecek bu tüyler ürpertici mod, cesur tankçıları* ağırlamak için […]

01.11.2015 | ulasufuk

Spectre tankı, benzersiz bir harita ve çeşitli amblemler içeren yeni oyun moduyla Halloween’in tüyler ürpertici atmosferi sizi saracak

Wargaming, bugün itibariyle World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine Hortlaklar Şehri (Dead City) modunun geldiğini açıkladı. Cadılar Bayramı için hazırlanan ve sadece 2 Kasım’a kadar sürecek bu tüyler ürpertici mod, cesur tankçıları* ağırlamak için bekliyor.

Hortlaklar Şehrini deneyimlemek isteyen oyuncular, 7’şer kişiden oluşan takımlarda karşı karşıya gelecek. Bu özel mod için Himmelsdorf haritası, Halloween’e yaraşır karanlıkta bir atmosfere büründü. Haritada yer alan ve hızlı plazma mermileri atan Cadılar Bayramına özel tank Spectre’nin personeli de tamamen iskeletlerden oluşuyor. 2 Kasım’a kadar sürecek etkinliğe özel diğer bir yenilik ise oyuncuların hangarlarında bir tank kişiselleştirdiklerinde elde ettikleri amblemler.

Hortlaklar Şehri ve World of Tanks ile ilgili daha fazla bilgi için www.WorldofTanks.com/console adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Oyundan bağımsız satılan Xbox Live Gold üyeliği gerektirir. Ekstra oyun içi içerik mevcuttur ve ayrı satılır.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_Halloween_Mode_ENG.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_Halloween_Mode_Artwork.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_Halloween_Mode_Logo_WoT_ENG.zip

Oyun İçi Görüntüler:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_Halloween_Mode_Screens.zip

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!