-->
Tanklar Razer Arena’ya İniyor

Wargaming ve Razer, World of Tanks’in Razer’ın rekabeti seven oyuncular için tasarladığı Arena platformuna entegre edildiğini ve yeni yarışma formatlarının açıldığını duyurdu. Oyun ekipman ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer, World of Tanks’in yayıncısı ve geliştiricisi Wargaming ile ortaklığa giderek, ülkemizde de büyük ilgi gören bu oyunun Razer Arena’daki açık beta lansmanını duyurdu. Razer Arena, […]

05.11.2015 | ulasufuk

Wargaming ve Razer, World of Tanks’in Razer’ın rekabeti seven oyuncular için tasarladığı Arena platformuna entegre edildiğini ve yeni yarışma formatlarının açıldığını duyurdu.

Oyun ekipman ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer, World of Tanks’in yayıncısı ve geliştiricisi Wargaming ile ortaklığa giderek, ülkemizde de büyük ilgi gören bu oyunun Razer Arena’daki açık beta lansmanını duyurdu.

Razer Arena, oyuncu topluluğunun hem amatör hem profesyonel seviyelerde turnuvalar yaratması, başlatması, hızlandırması ve izlemesi için tasarlanmış rekabete dayalı bir oyun platformu. Önümüzdeki 4-6 hafta içinde, Wargaming ve Razer’ın Razer Arena’daki ortağı Gaming-Grids, programın stres testi için birçok yarışma düzenleyecekler. Bu herkese açık deneme süreci boyunca oyuncular kendi takımlarını kurarak diğerlerine karşı yarışacakları ve World of Tanks bonus kodları kazanabilecekleri etkinlikler için şimdiden hazırlanabilirler.

World of Tanks için Razer Arena’nın tam sürüm açılışından sonra ise turnuva düzenleme araçları kullanılabilir olacak. Ayrıca, Wargaming ve Razer 50.000 USD civarında ödül havuzu düşünülen global turnuvalar düzenleyecek. Başarılı turnuva organizatörleri Wargaming ve Razer’dan ödül desteği alacaklar. Lansman sırasında desteklenen bölgeler Kuzey Amerika, Avrupa ve Rusya. Diğer bölgelere de çok yakında destek verilmesi planlanıyor.

Razer’ın kurucu ortağı, CEO’su ve Chief Gamer’ı Min-Liang Tan, konuyla ilgili açıklamasında şöyle diyor: “World of Tanks, oyuncuların organize yarışmalara duyduğu fenomenal ilgi sayesinde de dev başarı yakaladığı için, Razer Arena’ya eklenmesi fantastik derecede güzel. Wargaming’i lisanslı World of Tanks ekipmanlarımızla ve WoT dünya şampiyonalarında yıllardır destekliyoruz. Razer’ın bu oyuna olan ilgi ve katkısını oyuncuların turnuva düzenlemesini ve her seviyede rekabet edebilmesini sağlayacak araçlarla daha da geliştirdiğimiz için heyecanlıyız.”

Wargaming America’nın eSports yöneticisi Oscar Miranda ise şunları ekliyor: “Razer Arena entegrasyonu konusunda süper heyecanlıyız. Arkadaşlar arası yarışmalar veya profesyonel seviyede turnuvaların kullanımı kolay bir platformda yapılabilmesi bizim için büyük bir adım olacak. World of Tanks topluluğunun Razer Arena’da neler yaptığını görmeyi heyecanla bekliyoruz.”

Yeni Yarışma Formatları:

Razer Arena’ya eklenen yeni yarışma formatları ise şu şekilde.

  • Single Elimination Cups
  • Double Elimination Cups
  • Round Robin
  • Swiss System

Beta süresince turnuva düzenlemek isteyen organizatörler için başvuru adresi: http://www.razerzone.com/arena/

Unutmayın, betadan sonra herkes kendi turnuvasını düzenleyebilecek!



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz