-->
Quickboy ve Seven Knights’ta Cadılar Bayramı Kutlamaları İçin Netmarble’dan Şaka ve Şeker Yağmuru

Kore’nin lider oyun şirketlerinden Netmarble Games (“Netmarble”), yeni çıkan mobil oyunları Quickboy ve Seven Knights için bugün özel Cadılar Bayramı etkinliklerini duyurdu. 154 ülkede App Store ve Google Play Store’da sunulan Quickboy, takım için Cadılar Bayramı hazırlıklarını kostümler ve kurtarılanların memnuniyetlerini şeker ve daha pek çok ödül yağdırarak göstermesiyle sunuyor. Dünya çapında yedi milyondan fazla […]

01.11.2015 | ulasufuk

Kore’nin lider oyun şirketlerinden Netmarble Games (“Netmarble”), yeni çıkan mobil oyunları Quickboy ve Seven Knights için bugün özel Cadılar Bayramı etkinliklerini duyurdu. 154 ülkede App Store ve Google Play Store’da sunulan Quickboy, takım için Cadılar Bayramı hazırlıklarını kostümler ve kurtarılanların memnuniyetlerini şeker ve daha pek çok ödül yağdırarak göstermesiyle sunuyor. Dünya çapında yedi milyondan fazla kez indirilerek listeleri alaşağı eden RPG Seven Knights‘ta ise 11 adet çeşitli temalarda kostüm ile, silah ve zırh da içeren 6 yıldız dövüş ekipmanlarıyla kahramanları daha da güçlü yapma fırsatı sunuyor.

Quickboy

İki boyutlu platform koşu oyunu Quickboy‘da oyuncular kurye Tommy Hawk rolüne bürünerek zombie işgaliyle mahvolmuş bir dünyayı kurtarmaya çalışıyor! Aksiyon dolu hayatta kalma rehberini www.QuickBoygame.com adresinde bulabilirsiniz.

  • Süre: 27 Ekim – 5 Kasım
  • Cadılar Bayramı Kostümleri: Tommy, Lily, Nick ve Jessica gibi ana karakterler insanlığı kurtarmaya bu etkinlik için tamamen acayip ve ürkütücü kostümlerle donanmış olarak devam edecekler.
  • Balkabağı Zombi Etkinliği: Oyun modlarında balkabağı kafalı zombiler rastgele belirebilecek. Belli bir sayıda zombi başarıyla ortadan kaldırıldıktan sonra oyuncular sadece bu etkinlik süresince alınabilecek sınırlı sürüm bir Cadılar Bayramı drone’uyla ödüllendirilecek.
  • Cadılar Bayramı Şeker Etkinliği: Kurtarılan minnettar insanlar Tommy ve ekibine, özel bir ödül verecek bir Cadılar Bayramı rastgele kutusu açmakta kullanılabilecek şekerler fırlatacak.
  • 2 Drone ekleniyor:
    • Eklenen ilk Drone: oyuncu koşarken “Çifte Skor” biriktirmesini sağlayacak bir eşya oluşturur (Çifte Skor etkisi koşarken belirli bir süre boyunca geçerli olur)
  • Süre: 22 Ekim – 4 Kasım
  • Cadılar Bayramı Kostümleri: Vampir, Ölü Gelin, Siyah Kuğu ve Kupa Kraliçesi, bu etkinliğe özel olarak sunulan 11 kostümden sadece birkaçı
  • Yeni Kahraman: Saldırıya yönelik yeni kahraman ‘May’ artık oyunda. Dev bavullarda makineli silah taşıyan bir kurye olan May, saldırı konusunda özelleşmiş.
  • Balkabağı ve Şekerle ödülleri toplayın: Balkabakları Macera modundan, Şeker de Arena, Kale Kuşatması veya Gök Kale’den elde edilebilir—Bu eşyalar daha sonra 6 Yıldız Silah, Zırh ve Kahraman biletleriyle takas edilebilir.
    • Cadılar Bayramı Drone’u: şeker paralar oluşturur ve bunlar bir “para birimi” olarak kullanılabilir – 2 katı para değerindedirler. (1 Cadılar Bayramı Parası = 2 ‘normal’ oyun için para).

Seven Knights

Etkileyici 3D grafikleri ve hareketli sıra tabanlı RPG dövüşleriyle Seven Knights oyuncuları 230’un üzerinde kahramanı toplayıp geliştirerek, özelleşmiş bir takımla savaşlarda kırıp geçmeye ve değişen zorluklarda çeşitli oyun modlarını keşfetmeye davet ediyor. Daha fazla bilgi için http://sevenknights.netmarble.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games’in yayınladığı Quickboy bir Netmarble stüdyosu olan Cherrybugs Inc. ve Seven Knights Netmarble stüdyolarından Netmarble Nexus tarafından geliştirilmiştir.

Her iki mobil oyun da oyun içi ödeme seçenekleriyle ücretsiz olarak indirilebilir:

Quickboy

App Store: https://itunes.apple.com/app/id910054266

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.quickboy

Seven Knights

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?l=ko&ls=1&mt=8

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.sknightsgb



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!