-->
Oyunseverlere kliksa.com’dan Özel Kampanya…

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, oyunseverlere ABD ve Avrupa ülkelerinde büyük rağbet gören oyunlarda ve oyun konsollarında 35 TL indirim olanağı sunuyor. kliksa.com’un oyunseverlere özel hazırladığı http://www.kliksa.com/oyun-dunyasi sayfasında 25-27 Kasım 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya boyunca kullanıcılar; spor, yarış, strateji ve aksiyon oyunlarının yanı sıra oyun konsollarına da indirimli fiyatlarla sahip olabilecek. Oyunseverlerin […]

25.11.2015 | ulasufuk

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, oyunseverlere ABD ve Avrupa ülkelerinde büyük rağbet gören oyunlarda ve oyun konsollarında 35 TL indirim olanağı sunuyor. kliksa.com’un oyunseverlere özel hazırladığı http://www.kliksa.com/oyun-dunyasi sayfasında 25-27 Kasım 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya boyunca kullanıcılar; spor, yarış, strateji ve aksiyon oyunlarının yanı sıra oyun konsollarına da indirimli fiyatlarla sahip olabilecek.

Oyunseverlerin dünyasını renklendiren kliksa.com, kullanıcılarına istedikleri ürünlere 9 taksit fırsatıyla ulaşma imkanı da sağlıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!