-->
Nice Shot Golf iOS ve Android’i Sallamaya Geliyor

Netmarble’ın piyasaya sürdüğü son oyun, oyuncuların dünya çapında golf oynayabilmesi için eğlenceli özellikleri, karakter kişiselleştirmeleri ve renkli görselleri gün ışığına çıkarıyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp. bugün iOS ve Android cihazlardan indirilebilir yeni gerçek zamanlı golf oyunu olan Nice Shot Golf‘ü yayınladığını duyurdu. Dünya çapında üst düzey mobil golf turnuvası […]

27.11.2015 | ulasufuk

Netmarble’ın piyasaya sürdüğü son oyun, oyuncuların dünya çapında golf oynayabilmesi için eğlenceli özellikleri, karakter kişiselleştirmeleri ve renkli görselleri gün ışığına çıkarıyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp. bugün iOS ve Android cihazlardan indirilebilir yeni gerçek zamanlı golf oyunu olan Nice Shot Golf‘ü yayınladığını duyurdu. Dünya çapında üst düzey mobil golf turnuvası olan Nice Shot Golf, ABD, Japonya, Kore ve Türkiye dâhil 152 ülkede ve 14 farklı dilde yayınlandı.

Oyuncular, Nice Shot Golf oyununda, gerçek zamanlı veya eş zamanlı olarak dünya çapında azami 4 oyuncuyla rekabet edebilecekler. En ince ayrıntısına kadar kişiselleştirilebilir karakterler, eşsiz kıyafet ve ten türleri, muazzam golf sahaları ve tek dokunuşlu kolay kullanıcı kontrolleriyle, Nice Shot Golf tüm seviyelerde eğlenceli ve memnun edici bir golf deneyimi sunacak.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, “Dünya çapındaki golf severlere ve hayranlarına Nice Shot Golf’ü tanıtmaktan çok mutluyuz. Gerçek zamanlı oyun olması ve iyi düşünülmüş hikâyesi sayesinde oyuncuların kendilerini çok sevilen golf oyununa kaptıracaklarını umuyoruz. Güzel yerlerin ve özel karakterlerin eklenmesiyle, kaçırılmayacak bir spor oyunu olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Nice Shot Golf’ün özellikleri:

Dünya çapında gerçek zamanlı golf: Golf oyunu üzerinden uluslararası arkadaşlar edinin ve dünyanın en iyi oyuncularına karşı yerel veya küresel olarak yarışın. Golf oyuncuları, gerçek zamanlı olarak en fazla 4 oyuncuya karşı yarışabilirler.

Tek Kişi Modu: Tek kişi modunda oyuncular, efsane golf oyuncusu ve Nice Golf Sahası’nın önceki sahibi büyükbaba Woods’tan sahayı kıskanıp çalarak darmaduman eden karakter Edward’la rekabet edecekler ve bu RPG benzeri hikâyeye kendilerini kaptıracaklar.

Oyuncular arası mücadele: Oyuncular, Nice Shot Golf’ü ister hikâye modunda isterse de kendi aralarında kapıştıkları modda dünya çapındaki diğer golfçülerle rekabet edebilecekler.

Basit, kolay ve eğlenceli: Oyuncuların, Nice Shot Golf‘te başarılı olmaları için profesyonel olmalarına gerek yok. Sallayıp vurmak için tek dokunuş yeter!

Muazzam manzara, eşsiz ortamlar: Nice Shot Golf, oyuncuları, Karlı Köy, Tatlı Kasaba, Yakıcı Çöl, Romantik Ada ve benzeri pek çok eğlenceli golf sahasında golf oynamaya davet ediyor.

Eşsiz karakterinizi oluşturun: Oyuncular, golfteki hünerlerini gösterdikleri gibi cinsiyet, yüz, ten rengi, saç ve 200 farkı kıyafet ve aksesuar seçerek karakterlerini kişiselleştirebilir.

İpuçları:

Değerli taşlarının kullanılması: Oyuncular, hızı ve uzaklığı ayarlamak için değerli taşlarını kullanarak kulübün istatistiklerini geliştirebilirler. Oyuncularla karşı karşıya kapıştığınız maçlarda değerli taşlar kazanabilirsiniz.

Susuz kalmayın: Özeliklerinizi geçici olarak artırmak için İçecek ve vuruşunuzu bitirmek için Güç İçeceğini kullanın.

Kulüp Tenleri’ni Kullanın: Her tenin, rüzgâr hızını düşürme veya uzaklığı artırma gibi kendine özel yetenekleri vardır. Kulüp Tenleri ve Kupaları, Aşama Modu’nda mevcuttur.

Başarı için giyinin: Her kıyafetin farklı bir özelliği vardır. Oyuncular, özel yetenekler kazanabilmek için onları karıştırıp eşleştirebilirler.

Düşüş alanı: Vuruş yapıldığında, oyuncular deliğe giden vuruş kılavuzlarını bulmak amacı ile yaklaşıp uzaklaşmak için parmaklarını ekran üzerinde aşağı ve yukarı doğru hareket ettirebilirler.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/nice-shot-golf-for-global/id982502769

Google Play: market://details?id=com.netmarble.golfg

Nice Shot Golf hakkında daha fazla bilgi için http://niceshotgolf.netmarble.com/ sitesini ve Facebook https://www.facebook.com/NiceShotGolfID/ sayfasını ziyaret ediniz.



Popüler Haberler


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.


Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor.


Electronic Arts (EA), PlayStation mağazasında oyunlarına yaptığı zamlarla oyuncuları şoke etti.


Bulletstorm ve Outriders gibi oyunların geliştiricisi People Can Fly, “Project Dagger” kod adlı bir oyunun geliştirilmesini iptal ettiğini duyurdu.