-->
Netmarble Heyecan Verici Koşu Oyunu “Streetboy-Run to the Beat”i Dünya Çapında Tanıtıyor

– Koşu oyunlarının yeni nesli geliyor… Neşeli müzik ritmiyle birlikte engelleri aşıyorsunuz ve canavarları yeniyorsunuz. – Sevimli ve komik karakterlerle heyecan dolu oyun, Kore ve ABD dahil olmak üzere 152 ülkede yayımlandı. – IOS ve Android’de. Netmarble Games (“Netmarble”, CEO Youngsig Kwon) bugün, bağlı şirketi Netmarble Neo tarafından geliştirilen heyecan verici koşu oyunu Streetboy-Run to […]

18.11.2015 | ulasufuk

– Koşu oyunlarının yeni nesli geliyor… Neşeli müzik ritmiyle birlikte engelleri aşıyorsunuz ve canavarları yeniyorsunuz.

– Sevimli ve komik karakterlerle heyecan dolu oyun, Kore ve ABD dahil olmak üzere 152 ülkede yayımlandı.

– IOS ve Android’de.

Netmarble Games (“Netmarble”, CEO Youngsig Kwon) bugün, bağlı şirketi Netmarble Neo tarafından geliştirilen heyecan verici koşu oyunu Streetboy-Run to the Beat’in lansmanını duyurdu. Kore ve ABD dâhil 152 ülkede tanıtılan bu ücretli oyun, 2.99 ABD Doları karşılığında AppStore ve Google Play’da artık indirilebilir.

Streetboy-Run to the Beat, neşeli müzik eşliğinde sevimli ve komik karakterleri kullanarak canavarlarla dövüşülen ve engellerin aşıldığı bir koşu oyunu. Zıplama ve saldırı, ışık saçma ve ayak alanınızı büyüten ritmik hareketler, zıplama yerleri, çamaşır ipleri ve bombardıman silahları gibi az kontrolle kolayca oynanabilir bir oyundur.
Streetboy-Run to the Beat; Groove City, Danger Zone ve Samba Beach adında üç bölümden ve 63 aşamadan oluşuyor. Her bölümün sonunda ortaya çıkan, büyük bölüm sonu canavarı, ürkütücü karakterleri dövme eğlencesiyle oyunculara keyifli anlar yaşatıyor.
Streetboy-Run to the Beat, panda, sıhhi tesisatçı, köpek balığı ve avcı gibi belirgin kıyafetlerle kostüm sistemine de sahip.
Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, “Neşeli müziği ve sevimli karakterleriyle, Street Boy, her yaştaki insanın mükemmel aksiyon hissi ve kolay kullanım sayesinde zevk alacağı koşu oyunudur. Street Boy, kısa zaman içerisinde, dünya çapında kullanıcılar tarafından öncü koşu oyunlarından birisi olacaktır” açıklamasında bulundu.
Netmarble’ın heyecan verici aksiyon koşu oyunu Streetboy-Run to the Beat, Apple AppStore’da (http://mar.by/TaoS) ve Google Play’de (http://mar.by/TaoU).

Streetboy-Run to the Beat hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi Facebook sayfasını inceleyebilirsiniz. (http://mar.by/TaoW).



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!