-->
Mobil Aksiyon Oyunu ‘Rush N Krush’ Ön Kayıtlara Başlıyor

−Gerçekçi yarışın ve eğlenceli aksiyonun birleşimi −Gerçek Zamanlı Yarışmalar ve Araç Üretim Sistemi gibi çeşitli içerikler −Resmi çıkış gününe kadar düzenlenecek olan ön kayıt etkinliği Netmarble Games (Netmarble), gerçek zamanlı ağ mobil aksiyon oyunu “Rush N Krush”ın ön kayıtlarına başladıklarını bugün duyurdu. Rush N Krush, hız odaklı bir heyecan ve muhteşem bir aksiyonun yanı sıra […]

03.11.2015 | ulasufuk

Gerçekçi yarışın ve eğlenceli aksiyonun birleşimi

Gerçek Zamanlı Yarışmalar ve Araç Üretim Sistemi gibi çeşitli içerikler

Resmi çıkış gününe kadar düzenlenecek olan ön kayıt etkinliği

Netmarble Games (Netmarble), gerçek zamanlı ağ mobil aksiyon oyunu “Rush N Krush”ın ön kayıtlarına başladıklarını bugün duyurdu.

Rush N Krush, hız odaklı bir heyecan ve muhteşem bir aksiyonun yanı sıra sağ, sol ve zıplama gibi basit kontrollerden oluşan bir mobil oyun. Oyunda dünyanın dört bir yanından oyuncularla gerçek zamanlı bire bir rekabet modundan, dört kişiye kadar oynanabilen savaş moduna ve oyuncunun kendi aracını ürettiği bir sisteme kadar pek çok değişik içerik bulunuyor.

Örneğin, oyun sırasında elde edebileceğiniz eşyalardan biri aracın gökte uçarken veya yol tutuşunu arttırmak için tasarlananan özelikleri oyunun dinamik aksiyona dayanan eğlencesini fazlasıyla arttırıyor. Çeşitli engelleri aşarken düşmanlarla karşılaşan oyuncular yarış sırasında hız hissinin keyfine varabiliyor. Ayrıca Rush N Krush, tünel yapıldığında hızın artması ve bir oyuncu rakiplerini yendiğinde komik bir melodinin çalması gibi ilginç özellikler de sunuyor.

Netmarble, resmi topluluk sitesi (http://www.mobirum.com/rushnkrush_en) üzerinden ön kayıt yaptıran bütün kullanıcılara oyun içinde kullanabilecekleri 100 kupa hediye edecek. Buna ek olarak oyuna en çok arkadaşını davet eden kullanıcılar da daha fazla kupa alabilecek.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, yaptığı açıklamada; “Rush N Krush oyuncuların kolaylıkla oynayıp, dinamik bir aksiyonun tadını çıkarabileceği ve stres atabileceği bir oyun. Netmarble olabildiğince fazla oyuncunun bu oyuna ön kayıt yaptırarak çeşitli avantajlardan faydalanabilmesini umuyor” dedi.

Rush N Krush’ın tanıtım klibini izlemek için YouTube’u ziyaret edebilirsiniz (https://youtu.be/N-s07Ksnt5I). Oyun hakkında daha fazla bilgi için resmi topluluk sitesini (http://www.mobirum.com/rushnkrush_en) ve resmi Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/rushnkrush) ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!