-->
Menajerler Voidu’da Buluşuyor!

Şimdiye kadarki en gerçekçi futbol menajerliği simülasyonu Football Manager 2016, avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleriyle Voidu’da Futbol sezonu çoktan açıldı, maçlar yapıldı, şimdiden şampiyonluk için favoriler belirlendi fakat pek çok oyuncu için heyecan yeni başlıyor. Çünkü yapılmış en gerçekçi ve en kapsamlı menajerlik oyunu Football Manager 2016 bugün itibariyle çıkışını yapmış bulunuyor. Football Manager 2016 […]

13.11.2015 | ulasufuk

Şimdiye kadarki en gerçekçi futbol menajerliği simülasyonu Football Manager 2016, avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleriyle Voidu’da

Futbol sezonu çoktan açıldı, maçlar yapıldı, şimdiden şampiyonluk için favoriler belirlendi fakat pek çok oyuncu için heyecan yeni başlıyor. Çünkü yapılmış en gerçekçi ve en kapsamlı menajerlik oyunu Football Manager 2016 bugün itibariyle çıkışını yapmış bulunuyor.

Football Manager 2016 hem oynanış hem de teknik özellikleri bakımından seriye pek çok yenilik katıyor. Oyuna eklenen Fantezi Takım adlı yeni bir modda oyuncular sınırlı bir bütçeyle kariyerlerine başlayıp transfer konusunda diğer oyunculara karşı yarışıyor ve daha sonra kurduğu takımla mini bir lig içerisinde arkadaşlarına karşı mücadele ediyor. Oyuna eklenen bir diğer yenilik de Kulüp Yarat adlı oyun modu. Bu modda da oyuncular istedikleri bir ligde yeni bir takım oluşturarak takımın özelliklerini istedikleri gibi belirleyerek arzu ederlerse kendilerini bile futbolcu olarak takıma ekleyebiliyorlar.

Sports Interactive’in istatistik şirketi Prozone ile işbirliğinin meyvesi olarak oyunda çok daha detaylı ve kullanışlı istatistikler yer alıyor. Benzer şekilde fizyoterapistler ve doktorlarla yapılan çalışmayla oyundaki sakatlıklar ve bunların iyileşme süreci çok daha gerçekçi biçimde oyuna yansıyacak. Geliştirilen özelliklerden bir diğeri de basın toplantıları ve basınla olan ilişkiler. Elden geçirilen yapay zekâ ve oyuna eklenen yeni metinler sayesinde oyundaki gelişmelerle daha ilgili sorular ve yanıtlar ortaya çıkıyor. Bu sayede oyuncuları daha gerçekçi bir basın etkileşimi ve daha etkileyici bir oyun atmosferi bekliyor.

Tüm dünyadaki 50’den fazla ülkeden istediğiniz bir takımı yönetmenize imkân tanıyan Football Manager 2016’da Türkiye’deki profesyonel futbol ligleri ve Türkçe dil seçeneği de bulunuyor. Football Manager 2016’yı 85 TL’lik cazip fiyatıyla https://voidu.com/game/football-manager-2016 adresi üzerinden Voidu’dan alabilirsiniz. Football Manager 2016 ve yüzlerce diğer oyunu Voidu’dan kredi kartınızla, tüm GSM operatörlerinin sunduğu mobil ödeme seçeneğini kullanarak veya isterseniz tutarı TTNET faturanıza ekleyerek, hem de dilerseniz avantajlı taksit seçeneklerinden yararlanarak Voidu’dan edinebilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz