-->
Marvel’dan Kaptan Amerika:Kahramanların Savaşı İlk Fragman

KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI MARVEL STÜDYOLARI: Website: http://marvel.com/captainamerica Facebook: https://www.facebook.com/CaptainAmerica Twitter:  @CaptainAmerica Instagram: @Marvel Tür:                              Aksiyon Macera Vizyon Tarihi:                 6 Mayıs 2016 Ouncular:                      Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Frank Grillo, William Hurt ve Daniel Brühl Yönetmenler:                 Anthony & Joe Russo Yapımcı:                       […]

25.11.2015 | ulasufuk

KAPTAN AMERİKA: KAHRAMANLARIN SAVAŞI

MARVEL STÜDYOLARI:

Website: http://marvel.com/captainamerica

Facebook: https://www.facebook.com/CaptainAmerica

Twitter:  @CaptainAmerica

Instagram: @Marvel

Tür:                              Aksiyon Macera

Vizyon Tarihi:                 6 Mayıs 2016

Ouncular:                      Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Frank Grillo, William Hurt ve Daniel Brühl

Yönetmenler:                 Anthony & Joe Russo

Yapımcı:                                  Kevin Feige

Yardımcı Yapımcılar:      Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore,

Stan Lee

Senaryo:                      Christopher Markus & Stephen McFeely

ÖZET BİLGİ

Marvel’in “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” fiminde Steve Rogers’ı, insanlığı koruma yolunda görevlerine devam edenYenilmez’lerin yenilenmiş ekibinin lideri olarak görüyoruz. Yenilmezler’in dahil olduğu bir olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler’in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yaparlar. Bu durum Yenilmezler’in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Bunlardan biri Steve Rogers’ın önderliğinde, Yenilmezler’in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup, diğer tarafta ise Tony Stark’ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen ikinci gruptur.

6 Mayıs 2016’da vizyona girecek Marvel’in Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde tarafınızı seçmeye ve heyecan dolu bir aksiyona hazır olun.

Filmin oyuncuları Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd and Frank Grillo, William Hurt ve Daniel Brühl.

Yapımcılığını Kevin Feige’nin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Anthony & Joe Russo oturuyor. Yardımcı yapımcılar Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore ve Stan. Filmin hikayesi ise Christopher Markus & Stephen McFeely tarafından kaleme alındı.

ALTYAZILI FRAGMAN

DUBLAJLI FRAGMAN

 

KaptanAmerika_Afis3

 

KaptanAmerika_KahramanlarinSavasi_TeaserAfis

 

KaptanAmerika_Afis2



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!