-->
Kinguin’den “Black Friday” Kampanyası

Kinguin “Black Friday” kampanyası çerçevesinde oyunculara güzel fırsatlar sunuyor. Binlerce oyunda %90’lara varan indirimler mevcut. Örnek vermek gerekirse AC: Syndicate %5 indirimle 84 TL, Star Wars Battlefront %25 indirimle 139 TL, ARK Survival Evolved %51 indirmle 42 TL, FIFA 16 %73 indirimle 50 TL. Ayrıca kampanya süresince http://www.kinguin.net/black-friday-deals adresini ziyaret edip 19,99 Euro veya üzerinde […]

27.11.2015 | ulasufuk

Kinguin “Black Friday” kampanyası çerçevesinde oyunculara güzel fırsatlar sunuyor. Binlerce oyunda %90’lara varan indirimler mevcut. Örnek vermek gerekirse AC: Syndicate %5 indirimle 84 TL, Star Wars Battlefront %25 indirimle 139 TL, ARK Survival Evolved %51 indirmle 42 TL, FIFA 16 %73 indirimle 50 TL. Ayrıca kampanya süresince http://www.kinguin.net/black-friday-deals adresini ziyaret edip 19,99 Euro veya üzerinde bir oyun alan ziyaretçiler 10 Euro’ya varan değerde kupon hediyesi kazanabilecekler. Bu harika kampanyanın devamı olarak düzenlenecek “Cyber Monday” kampanyası ile de 9.99 Euro ve üzeri alışverişler için sürpriz bir oyun kazanma şansı da oyuncuları bekliyor.

Kampanya dâhilindeki indirimli tüm oyunları görmek ve daha fazla bilgi edinmek için http://www.kinguin.net/black-friday-deals adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

king1

 

king2



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!