-->
Fallout 4 Dünya İle Aynı Anda Voidu’da

Rol yapma efsanesinin yılın oyunu olmaya aday bu en yeni oyunu 144 TL’lik fiyatı ve avantajlı ödeme seçenekleriyle Voidu’da Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, rol yapma oyunları arasında çok özel bir yeri olan Fallout serisinin son oyunu Fallout 4’ü cazip bir fiyatla Türkiye’deki oyunseverlere sunuyor. Vault 111’in Kapıları Açıldı 2077 yılında küresel çapta […]

10.11.2015 | ulasufuk

Rol yapma efsanesinin yılın oyunu olmaya aday bu en yeni oyunu 144 TL’lik fiyatı ve avantajlı ödeme seçenekleriyle Voidu’da

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, rol yapma oyunları arasında çok özel bir yeri olan Fallout serisinin son oyunu Fallout 4’ü cazip bir fiyatla Türkiye’deki oyunseverlere sunuyor.

Vault 111’in Kapıları Açıldı

2077 yılında küresel çapta bir nükleer savaşla başlayan Fallout 4, daha sonra oyuncuları 2277 yılına bırakıp, göz alabildiğine çöl ve yıkıntılardan oluşan acımasız bir dünyada unutulmaz bir maceraya yaşamaya davet ediyor. Fallout 4’ün dünyası ne kadar çoraksa da oyun hikâye ve oynanış bakımından çok zengin. Fallout serisinin en büyük özelliği daima oyunculara tanıdığı büyük serbestlik olmuştur. Serinin bu en güçlü özelliği yeni nesil grafikler ve oyun motoruyla birleştiğinde ortaya, yapılabilecek binlerce şey, etkileşime geçilebilecek yüzlerce karakter ve birbirinden farklı pek çok mekân çıkıyor. Oyunun bu özellikleri oyun eleştirmenlerinde ve oyuncularda da karşılık bulmuşa benziyor. Çıkışının üzerinden henüz 24 saat geçmemiş olmasına rağmen Fallout 4 Metacritic’te en yüksek puan ortalamasına sahip 8. PC oyunu olmayı başardı. IGN, GameSpot, Meristation gibi ünlü inceleme sitelerinden aldığı notların ortalaması 90’ın üzerinde olan Fallout 4 şu haliyle yılın oyunu payesini kazanma konusunda en güçlü adaylardan biri.

Fallout 4 Voidu’da 144 TL

Voidu pek çok oyunu olduğu gibi Fallout 4’ü de cazip bir indirimle kullanıcılarına sunuyor. Fallout 4’ü https://voidu.com/game/fallout-4 adresi üzerinden 144 TL fiyatla Voidu’dan alabilirsiniz. Voidu’nun kataloğunda yer alan tüm oyunları kredi kartınızla, tüm GSM operatörlerinin sunduğu mobil ödeme seçeneğini kullanarak veya isterseniz tutarı TTNET faturanıza ekleyerek Voidu’dan edinebilirsiniz. Üstelik Voidu’da şimdi Bonus, World, Axess, Maximum, CardFinans ve Paraf kartlarla alışverişlerinizi taksitlere bölme şansınız da var.

En yeni oyunlar ve indirimlerden haberdar olmak için Voidu’yu www.voidu.com adresinden veya Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!