-->
Fallout 4, Çıkış Gününde 12 Milyon Adet Dağıtıldı

Bethesda Softworks, Fallout 4’ün çıkış gününde dünya çapında 12 milyon adet kopyasının dağıtıldığını açıkladı. Bununla birlikte 10 Kasım’da çıkış yapan oyun firmaya 750 milyon dolar kazanç sağladı. Bethesda Fallout 4’ün dijital satışlarının da rekor kırdığını belirtirken, Steam üzerinde de en çok oynanan oyun olma özelliğine sahip oldu. Fallout 4 ayrıca Twitch’e göre 2015’te en çok görüntülenen oyun lansmanı olarak ta bir […]

16.11.2015 | ulasufuk

Bethesda Softworks, Fallout 4’ün çıkış gününde dünya çapında 12 milyon adet kopyasının dağıtıldığını açıkladı. Bununla birlikte 10 Kasım’da çıkış yapan oyun firmaya 750 milyon dolar kazanç sağladı.

Bethesda Fallout 4’ün dijital satışlarının da rekor kırdığını belirtirken, Steam üzerinde de en çok oynanan oyun olma özelliğine sahip oldu. Fallout 4 ayrıca Twitch’e göre 2015’te en çok görüntülenen oyun lansmanı olarak ta bir rekora imza attı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!