-->
En iyi 5 Wolfteam Oyuncusu Cicişlerle Buluşacak

Wolfteam, yeni eklenen Kurtarma Modu’nu başlattığı bir yarışmayla kutluyor. Kurtarma Modu’ndaki Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin karakterlerini en etkileyici biçimde kurtaran 5 oyuncu Cicişlerle akşam yemeğine katılma fırsatı yakalayacak. Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Wolfteam, oyuncularını yeni eklenen Kurtarma Modu için düzenlediği yarışmasına katılmaya davet ediyor. Yarışma kapsamında Kurtarma Modu’nda en iyi kurtarışları yapan 5 oyuncu, düzenlenecek […]

16.11.2015 | ulasufuk

Wolfteam, yeni eklenen Kurtarma Modu’nu başlattığı bir yarışmayla kutluyor.

Kurtarma Modu’ndaki Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin karakterlerini en etkileyici biçimde kurtaran 5 oyuncu Cicişlerle akşam yemeğine katılma fırsatı yakalayacak.

Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Wolfteam, oyuncularını yeni eklenen Kurtarma Modu için düzenlediği yarışmasına katılmaya davet ediyor. Yarışma kapsamında Kurtarma Modu’nda en iyi kurtarışları yapan 5 oyuncu, düzenlenecek özel bir akşam yemeğinde Esra-Ceyda Ersoy ile bir araya gelecek.

Yarışmaya katılmak için oyuncuların 30 Kasım Pazartesi gününe kadar en iyi kurtarışlarının videosunu çekip, Youtube üzerinden paylaşmaları gerekiyor. Daha sonra www.joygame.com/wolfteam/kurtarma-modu-cicisler adresinde yayınlanan başvuru formuna gerekli bilgilerle birlikte video’nun adresi eklenerek başvuru süreci tamamlanıyor.

Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin karakterlerinin yer aldığı Kurtarma Modu’nda 5 üs bulunuyor ve oyunu kazanmak için 3 ila 4 dakikalık zaman aralığında ya tüm üslerin ele geçirilmesi ya da üs sayısında üstünlüğün elde tutulması gerekiyor. Kurtarma modunda en az 3, en fazla 5 raundluk bir oyun kurulabiliyor. Savaşılan üslerin yöneticisi, o üssü en son ele geçiren takım oluyor. Takımlar yöneticiliği elinden bırakmamak için daha fazla kişi ve daha fazla güçle savaşıp üslerini ellerinde tutmaları gerekiyor.

Cicişli Kurtarma Modu hakkında detaylı bilgiye www.joygame.com/wolfteam/kampanya/ adresinden ulaşılabiliyor.

1447662834_G__rsel_2



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!