-->
Cicişler Wolfteam’de!

Wolfteam’e yeni eklenen Kurtarma Modu ile oyuncuları yeni bir deneyim bekliyor. Wolfteam’in yeni modunda kurtarılmayı bekleyen karakterleri ise Cicişler. Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Wolfteam’e Kurtarma Modu eklendi. Kurtarma Modu’nda 5 üs bulunuyor ve oyunu kazanmak için 3 ila 4 dakikalık zaman aralığında ya tüm üsleri ele geçirilmesi ya da üs sayısında üstünlüğün elde tutulması […]

04.11.2015 | ulasufuk

Wolfteam’e yeni eklenen Kurtarma Modu ile oyuncuları yeni bir deneyim bekliyor. Wolfteam’in yeni modunda kurtarılmayı bekleyen karakterleri ise Cicişler.

Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Wolfteam’e Kurtarma Modu eklendi. Kurtarma Modu’nda 5 üs bulunuyor ve oyunu kazanmak için 3 ila 4 dakikalık zaman aralığında ya tüm üsleri ele geçirilmesi ya da üs sayısında üstünlüğün elde tutulması gerekiyor.

Kurtarma modunda en az 3, en fazla 5 raundluk bir oyun kurulabiliyor. Savaşılan üstlerin yöneticisi, o üssü en son ele geçiren takım oluyor. Takımlar yöneticiliği elinden bırakmamak için daha fazla kişi ve daha fazla güçle savaşıp üslerini ellerinde tutmaları gerekiyor.

Wolfteam’in yeni modunda kurtarılmayı bekleyen karakterler ise Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler.. Yalnız, çaresiz ve yorgun biçimde Wolfteam zindanlarında esir düşen Cicişler kurtarılmak için kahramanlarını bekliyor.

Cicişli Kurtarma Modu hakkında detaylı bilgiye www.joygame.com/wolfteam/kampanya/ adresinden ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!