-->
Xbox Efsanesi “Halo 5: Guardians” Dünya Çapında Etkinliklerle Tanıtıldı

Xbox’ın tarihindeki en büyük global hayran etkinliği olan YouTube Gaming’in “Halo 5: Guardians” canlı yayın etkinliği tüm dünyadan oyun severleri 26 Ekim’de bir araya getirdi. “Halo 5: Guardians “4,6 Milyar dolarlık oyun serisinin en heyecanlı devam oyunu olarak Salı günü piyasaya çıktı. Halo hayranları “Halo 5: Live” etkinliği için Youtube Gaming üzerinden bağlandı. Türünün tek […]

28.10.2015 | ulasufuk

Xbox’ın tarihindeki en büyük global hayran etkinliği olan YouTube Gaming’in “Halo 5: Guardians” canlı yayın etkinliği tüm dünyadan oyun severleri 26 Ekim’de bir araya getirdi.

“Halo 5: Guardians “4,6 Milyar dolarlık oyun serisinin en heyecanlı devam oyunu olarak Salı günü piyasaya çıktı. Halo hayranları “Halo 5: Live” etkinliği için Youtube Gaming üzerinden bağlandı. Türünün tek örneği olan bir etkinlikle oyun tutkunlarını buluşturan “Halo 5: Live” dünyanın pek çok ülkesinde gerçekleşen özel etkinlikler, oyun buluşmaları, ünlü isimlerle söyleşiler ve daha pek çok sürprizle hayata geçti. 6 saat süren canlı yayında oyun severler, Halo’yu bir Xbox efsanesi yapan özellikleri beraber deneyimledi.

343 Industries Başkanı Bonnie Ross, Halo 5: Guardians için şunları söyledi: “Üç yıllık özverili bir çalışmanın, tutkunun, ve kararlılığın bir ürünü ve bunu hayranlarımızla beraber kutlamak konusunda daha heyecanlı olamazdık. Dün gece Halo kitlesi dünyanın her yerinden daha önce hiç görülmemiş bir şekilde bir araya geldi ve serinin en heyecanlı oyununa birlikte şahitlik ettik.”

Dün gece dünyanın her yerinden Halo hayranları #Halo5Live etiketi ile Twitter üzerinden paylaşımlar yaparak heyecanı ve aksiyonu doruk noktasına çıkardı. “Halo 5: Live”ın en çok izlenen ve ilgi çeken anları şunlardı:

  • -“Halo: The Fall of Reach” birinci bölümünün galası, SPARTAN proramının dramatic başlangıç hikayesini anlatan, Master Chief ve Dr. Catherine Halsey gibi karakterlerle Halo hikayesini konu alan animasyon serisinin prömiyeri yapıldı.
  • -Londra’da ünlü eğlence mekanı The Roundhouse “Halo 5: Guardians” kutlamasına dönüştü, Youtuber’lar ve hayranlar arasında karşılaşmalar düzenlendi.
  • -Spartan Buck’ın sesi olan Nathan Fillion ve “Halo 5: Guardians”ın yazarlarının bulunduğu Xbox paneli yapıldı.
  • -Finlandiyalı bir hayran en uzun “Halo” maratonu GUINNESS DÜNYA REKORU rekorunu kırdı.

-Aktör Scott Porter, Jack Falahee ve müzisyen Chris Daughtry ile röportajlar gerçekleşti.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!