-->
World of Tanks 10.0 Güncellemesi Ekim’de Geliyor

Yeni bir oyun modu ve savaşın yıkıma uğrattığı iki harita yolda Wargaming, milyonların beğenerek oynadığı World of Tanks için Rubicon adını verdiği 10.0 yamasının Ekim ayı sonunda oyuna ekleneceğini duyurdu. Yamayla birlikte World of Tanks’e, “Rampage” adında yeni bir oyun modu ve iki yeni harita eklenecek. Rampage modunun da iki farklı maç türü var: Çelik […]

01.10.2015 | ulasufuk

Yeni bir oyun modu ve savaşın yıkıma uğrattığı iki harita yolda

Wargaming, milyonların beğenerek oynadığı World of Tanks için Rubicon adını verdiği 10.0 yamasının Ekim ayı sonunda oyuna ekleneceğini duyurdu. Yamayla birlikte World of Tanks’e, “Rampage” adında yeni bir oyun modu ve iki yeni harita eklenecek. Rampage modunun da iki farklı maç türü var: Çelik Avı (Steel Hunt) ve Üstünlük (Domination).

World of Tanks’in bu en yeni güncellemesiyle birlikte gelen Rampage modu, mücadeleyi bir üst seviyeye taşıyacak bir dizi yeni oynanış mekaniğini de kalıcı olarak getiriyor. Oyuna eklenen tekrar doğma, garaj savaşları, tamir noktaları ve bayrak ele geçirme unsurları, oyuncuları zafer kazanmak için oynayış tarzlarını adapte etmeye zorlayacak. Ayrıca oyuncular Topçu Ateşi ve Hava Saldırısı gibi yeni yeteneklerini kullanarak rakip takıma yüksek hasar verebilecekler. Rampage modu içerisinde yer alan bu iki maç türü birbirinden farklı zafer şartları ve takım yapılarına sahip olacak. Oyuncuların hoşlarına giden maç tipini seçmesine olanak veren bu sistem, standart tank savaşlarına da yeni bir boyut kazandırmış olacak.

World of Tanks Ürün Müdürü Sergey Laptenok yeni yamayla ilgili olarak şunları söyledi, “Rubicon yalnızca birçok yeni oynanış mekaniği eklemekle kalmıyor; aynı zamanda oyuncuların bizden istedikleri yeni özellikler için de sağlam bir temel oluşturuyor. Oyuncu topluluğuna kulak vermek ve onlara oyun içinde heyecan verici, yeni oynanış yolları sunmak, tasarım konusunda karar verirken daima belirleyici bir faktör olmuştur.

Rubicon oyunculara, savaşın tüm yıkımını yansıtan “Paris” ve “Berlin” adında Rampage moduna özel iki haritayla desteklenen ürkütücü bir alternatif tarih de sunuyor. Bunun yanında Kişisel Çarpışma Görevlerine katılanlar özel sezon sonunda, test oyuncuları tarafından oldukça beğenilen 10. seviye T-22 sr. tankını kazanabilecekler. Madalya avcıları için de savaşları sırasında kazanabilecekleri bonuslar ve özel madalyalar olacak.

Bütün bunlara ek olarak World of Tanks 10.0 güncellemesiyle bir PvE eğitim görevi ve Mürettebat yeteneklerine bonuslar ekleyen geliştirilmiş bir özelleştirme sistemi de gelecek. Tüm güncellemelerde olduğu gibi World of Tanks ekibi yeni güncellemenin nasıl çalıştığını izleyip, gelecekteki güncellemeler için oyuncu topluluğuyla yakın temas içinde olacak. World of Tanks’in teknik kısmını da kapsayan bu yakın temas, geliştirme ekibine grafik kalitesini ve oyun performansını daha yukarı taşıma imkânı sunuyor.

İçerik Paketleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_10_0/WoT_Assets_Update_10_0_Rubicon_EU.zip

Görseller: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_10_0/WoT_Update_10_0_Rubicon_Artwork_ENG.zip

Logolar: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_10_0/WoT_Update_10_0_Rubicon_Logo_ENG.zip

Yeni Harita Görselleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_10_0/WoT_Update_10_0_Rubicon_New_Maps_Artworks.zip

Ekran Görüntüleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_10_0/WoT_Update_10_0_Rubicon_Screens_T_22_Med.zip

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!