-->
Wild Card All-Star Etkinliği İçin Türkiye’nin Rüya Takımı Belli Oldu

eSpor dünyasında heyecan dinmiyor. Tüm Ekim ayı boyunca devam edecek League of Legends Dünya Şampiyonası’nın hemen ardından bir başka uluslararası etkinlik, eSpor tutkunlarını bekliyor. 7 Wild Card bölgesinde taraftarların oylarıyla belirlenen rüya takımları, All-Star etkinliği boyunca Avustralya’da karşı karşıya gelecek. Bu etkinliğe katılacak Türkiye rüya takımı ise bir hafta süren oylamanın ardından belli oldu. Kasım […]

08.10.2015 | ulasufuk

eSpor dünyasında heyecan dinmiyor. Tüm Ekim ayı boyunca devam edecek League of Legends Dünya Şampiyonası’nın hemen ardından bir başka uluslararası etkinlik, eSpor tutkunlarını bekliyor. 7 Wild Card bölgesinde taraftarların oylarıyla belirlenen rüya takımları, All-Star etkinliği boyunca Avustralya’da karşı karşıya gelecek. Bu etkinliğe katılacak Türkiye rüya takımı ise bir hafta süren oylamanın ardından belli oldu.

Kasım ayında gerçekleşecek Wild Card All-Star Turnuvası (IWCA), daha önce ülkemizde düzenlenen Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’ndan tanıdığımız yedi bölgenin en iyi oyuncularından oluşan temsilcilerini bir araya getirecek. Bağımsız Devletler Topluluğu, Brezilya, Japonya, Latin Amerika, Okyanusya, Türkiye ve Uzakdoğu Asya’da gerçekleşecek oylamalar sonucu her bölgenin rüya takımları ortaya çıkacak ve bu yedi takım 26-29 Kasım tarihleri arasında Avustralya Melbourne’deki 7.500 kişi kapasiteli Margaret Court Arena’da kozlarını paylaşacak.

5’e 5 Sihirdar Vadisi maçlarının haricinde 1’e 1 mücadeleler ve farklı yarışmaların da gerçekleşeceği müsabakalar sonucunda en çok puanı toplayan takım, Wild Card All-Star Turnuvası’nın şampiyonu olacak ve 10-13 Aralık tarihleri arasında Los Angeles’taki Kuzey Amerika LCS stüdyolarında gerçekleşecek All-Star Etkinliğine katılmaya hak kazanacak.

Türkiye Rüya Takımı Belirlendi

Şampiyonluk Ligi’nin en iyi oyuncularından oluşacak Wild Card All-Star kadrosu, www.lolespor.com üzerinden, 1 hafta boyunca süren ve 140 bine yakın oyun kullanıldığı oylama sonucunda seçtiği 5 oyuncu, 26-29 Kasım tarihleri arasında Margaret Court Arena’da gerçekleşecek Wild Card All-Star Turnuvası’nda mücadele edecek.

Üst Koridor – Thaldrin: Beşiktaş’ın kaptanı ve sezon boyunca gösterdiği performansla adından söz ettiren Berke “Thaldrin” Demir, All-Star takımının üst koridorunda görev yapacak.

Ormancı – Crystal: Dark Passage’ın iki TBF şampiyonluğu yaşayan ve Dünya Şampiyonası gören tecrübeli oyuncu Atakan ”Crystal” Aydın, orman rolünde bulunacak.

Orta Koridor – Naru: Dark Passage’ın kaptanı ve aynı zamanda Türkiye’nin en iyi orta koridor oyuncusu olarak görülen Koray “Naru” Bıçak, Avustralya’da orta koridor rolünü üstlenecek.

Nişancı – HolyPhoenix: Sezona Dark Passage’da başlayıp HWA Gaming’de noktayı koyan genç ve başarılı nişancı Anıl “HolyPhoenix” Işık, alt koridorda mücadele edecek.

Destek – Dumbledoge: Yılın çaylağı ödülünün yanı sıra bu sezon yaptığı oyunlarla sürekli adından söz ettiren Mustafa Kemal “Dumbledoge” Gökseloğlu, HolyPhoenix’in alt koridordaki partneri olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!