-->
Sony, Avrupa İçin PlayStation 4 İndirimini Duyurdu

Sony Computer Entertainment Europe, Avrupa bölgesinde PlayStation 4 fiyat indirimi yapılacağını açıkladı. Daha önce €399 fiyatlı  500GB sabit disk sürücülü PlayStation 4, fiyat indirimi ile €349’dan (Birleşik Krallık için £ 299) Avrupa’da satışa sunulacak. Avusturya, Benelüks, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, İsviçre, Portekiz, İspanya ve Birleşik Krallık fiyat inidirimi uygulanırken, Sony Computer Entertainment Europe başkanı Jim Rya konuyla ilgili olarak,  Avrupa’da daha geniş bir kitleye ulaşabilmek […]

21.10.2015 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment Europe, Avrupa bölgesinde PlayStation 4 fiyat indirimi yapılacağını açıkladı. Daha önce €399 fiyatlı  500GB sabit disk sürücülü PlayStation 4, fiyat indirimi ile €349’dan (Birleşik Krallık için £ 299) Avrupa’da satışa sunulacak.

Avusturya, Benelüks, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, İsviçre, Portekiz, İspanya ve Birleşik Krallık fiyat inidirimi uygulanırken, Sony Computer Entertainment Europe başkanı Jim Rya konuyla ilgili olarak,  Avrupa’da daha geniş bir kitleye ulaşabilmek için tatil sezonunda şimdiye kadarki en iyi değerde PS4 sistemi sunmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.