-->
Shards of War’ın Yeni Sentineli Vector’la Tanışmaya Hazır Mısınız?

Bu sentinel ile düşmanları dar geçitlere ya da yarattığınız varlıklara doğru sürükleyip tek tek yok edeceksiniz Bigpoint bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’a gelen sentinel Vector’u tanıttı. Vector, simülasyon kurallarını kendi amaçları doğrultusunda değiştirip kullanabilen bir sentinel. Vector’un ulti yeteneği menzilde olduğu sürece aktif kalmasıyla göz dolduruyor. Bu sentinelin ana taktiği […]

27.10.2015 | ulasufuk

Bu sentinel ile düşmanları dar geçitlere ya da yarattığınız varlıklara doğru sürükleyip tek tek yok edeceksiniz

Bigpoint bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’a gelen sentinel Vector’u tanıttı. Vector, simülasyon kurallarını kendi amaçları doğrultusunda değiştirip kullanabilen bir sentinel. Vector’un ulti yeteneği menzilde olduğu sürece aktif kalmasıyla göz dolduruyor. Bu sentinelin ana taktiği düşmanları dar geçitlere, yarattığı varlıklara doğru sürükleyip yok etmek üzerine kurulu.

Vector’ün yeteneklerine göz atmak gerekirse:

Hız Aşırtma (Pasif)

Vector kısa bir süreliğine hasar almadığında, bekleme sürelerine ek işlemci gücü vererek onları azaltır.

Çıkmaz (RMB)

Vector, isabet ettiği ilk düşmana hasar veren ve onu yavaşlatan bir veri kübü fırlatır. Küp, bir düşmana isabet ettikten sonra ilerlemeye devam eder. Şayet ikinci bir düşmana isabet ederse yine hasar verir ve isabet ettiği iki düşmanı da sersemletir. Küp, Vector’ün Duvar’ı dahil bir duvara çarparsa yine sersemletir.

Hayali Varlık (E)

Vector, kullanılmayan oyun varlıklarından birini hedef konumun üzerine gönderir. Bu varlık kısa bir süre sonra hedef konuma düşerek tüm düşmanlara hasar verir.

Duvar (Boşluk)

Vector, hedef konumda tüm düşmanların ve müttefiklerin hareket etmelerini engelleyen ancak temel saldırılarını veya yeteneklerini engellemeyen bir duvar oluşturur. Yetenek tekrar aktifleştirilerek duvar ortadan kaldırılabilir.

Çekirdek Dökümü (R)

Vector, içerisindeki tüm düşmanları yavaşlatan ve onlara hasar veren bir veri girdabı yaratır. Bu yetenek, Vector menzil içinde olduğu sürece aktif kalır ve kulelere hasar vermez.

Son derece eğlenceli bir oynanışa sahip bu sentineli denemek için hemen şimdi http://tr.shardsofwar.com/ adresine gidin ve Shards of War’a üye olun.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.